KING BET Τρίτης 19 Σεπτεμβρίου 2017

Για πρώτη φορά μετά από οκτώ αγωνιστικές όλα τα ματς του Καμπιονάτο είχαν από δύο γκολ και πάνω. Από την 33η του περασμένου πρωταθλήματος δηλαδή, στη μοναδική αγωνιστική που όλα τα ματς συνοδεύτηκαν από over. Οι δύο από τις τέσσερις ομάδες που έχουν «φέρει» μόνο το συγκεκριμένο σημείο στο τρέχον πρωτάθλημα, οι Γιουβέντους και Φιορεντίνα, συναντιούνται αύριο στο Τορίνο. Οι άλλες δύο είναι η Νάπολι, που δεν έχασε από τη Λάτσιο στις 6 τελευταίες επισκέψεις της στην πρωτεύουσα, και η Μίλαν που υποδέχεται την ομάδα που επανήλθε στην Α’ έπειτα από 49 χρόνια, ΣΠΑΛ.
Η Ντόρτμουντ και το Αννόβερο προπορεύονται με 10 βαθμούς στην Μπουντεσλίγκα μετά από 4 αγωνιστικές. Η πρώτη, που δεν έχει δεχτεί γκολ, φιλοξενείται από το Αμβούργο με το οποίο έχει τρεις σερί νίκες με over, ενώ το Αννόβερο αγωνίζεται στο Φράιμπουργκ, με το οποίο έχει έξι σερί over (και γκολ/γκολ).



Εκτός έδρας παίζει και η τρίτη Μπάγερν, με την 4η Σάλκε, ενώ επίσης εκτός αγωνίζονται η 5η Χόφενχαϊμ (στο Μάιντζ) και η 6η Λειψία (στο Αουγκσμπουργκ).

Την Εϊμπαρ υποδέχεται η πρωτοπόρος Μπαρτσελόνα, με την οποία έχει μόνο νίκες (6). Η δεύτερη στη βαθμολογία και ερχόμενη από τρεις νίκες Σεβίλλη αντιμετωπίζει την ερχόμενη από δύο επιτυχίες Λας Πάλμας, ενώ η Ρεάλ Μαδρίτης φιλοξενεί την Μπέτις, την οποία κέρδισε στις επτά τελευταίες συναντήσεις τους στο «Μπερναμπέου» (over οι έξι πιο πρόσφατες). Από το 2013 έχει να χάσει η Ατλέτικο Μαδρίτης από την Μπιλμπάο, 8 νίκες και 2 ισοπαλίες.

Οι 4 από τις 16 αναμετρήσεις για τον τρίτο γύρο του Λιγκ Καπ Αγγλίας είναι ανάμεσα σε ομάδες της Πρέμιερ. Το Σάββατο η Μπόρνμουθ πήρε τους πρώτους της βαθμούς στο πρωτάθλημα, 2-1 με ανατροπή την Μπράιτον, την οποία συναντά και απόψε. Λέστερ και Λίβερπουλ δεν συναντήθηκαν το Σαββατοκύριακο, όμως η βραδινή τους μονομαχία για το Λιγκ Καπ θα είναι η πρώτη σε διάστημα τεσσάρων ημερών: το Σάββατο θα μονομαχήσουν στο ίδιο γήπεδο για το πρωτάθλημα. Κρατάμε τα 8 διαδοχικά over ανάμεσα στη Γουέστ Μπρομ και τη Μάντσεστερ Σίτι (11 σερί νίκες για τη Σίτι επί της ομάδας του Πιούλις) και το 3-0 της Χάντερσφιλντ τον περασμένο μήνα στο «Σέλχαρστ Παρκ», εκεί που αγωνίζεται και σήμερα με την Κρίσταλ Πάλας, τη μοναδική ομάδα που δεν έχει βαθμό στο πρωτάθλημα.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις