KING BET Τρίτης 16 Ιανουαρίου 2018

Η Γαλλία κλέβει την παράσταση στο μεσοβδόμαδο κουπόνι, καθώς έχει φουλ πρόγραμμα σε Α’ και Β’ κατηγορία. Και μάλιστα, με πολλά αμφίρροπα ματς, με ελκυστικές αποδόσεις και με φαβορί που… τρίζουν. Μην υπολογίζετε σε όλα αυτά την Παρί Σεν Ζερμέν που είναι μια… κατηγορία μόνη της. Το θέμα είναι τι γίνεται πίσω της. Εκεί, συνωστίζονται τρεις ομάδες -προς το παρόν-, διεκδικώντας τα ευρωπαϊκά εισιτήρια, αλλά και ακόμα τρεις-τέσσερις που δεν έχουν πει την τελευταία τους λέξη. Σκεφτείτε, για παράδειγμα, τι θα συμβεί αν απόψε η Νις περάσει νικηφόρα από το Μονακό. Θα μειώσει την απόσταση στους 9 πόντους και η μάχη για την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ θα φουντώσει για τα καλά. Αυτό είναι το πιο σημαντικό ματς της αγωνιστικής, ωστόσο ο Χρήστος Στεργίου επιλέγει σημεία από… αλλού. Θα τα βρείτε στις σελίδες 18-21.



Πάμε τώρα στο Κύπελλο Αγγλίας. Τα 8 από τα 32 ματς του τρίτου γύρου έληξαν ισόπαλα. Αυτομάτως, λοιπόν, οδηγούνται σε επαναληπτικό, σήμερα και αύριο. Στα 5 από τα 8 εμπλέκονται ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ, με τις τέσσερις να αγωνίζονται εντός. Η Λέστερ υποδέχεται την πρώην ομάδα του Βάρντι, τη Φλίτγουντ, σύλλογο της Α’ κατηγορίας. Εκεί αγωνίζεται και η Σριούσμπερι, δεύτερη στη βαθμολογία, που φιλοξενείται από τη Γουέστ Χαμ, όπως και η Γουίγκαν, πρώτη στην κατάταξη, που υποδέχεται την Μπόρνμουθ. Την πρωτοπόρο της Τσάμπιονσιπ, Γουλβς, φιλοξενεί η Σουόνσι, τη Νόριτς αντιμετωπίζει η Τσέλσι, επί της οποίας έχει 10 νίκες και 4 ισοπαλίες στις 14 τελευταίες συναντήσεις τους.

Από την Αγγλία, πεταγόμαστε στην Ισπανία. Κι εκεί Κύπελλο, αλλά σε άλλη φάση (στα προημιτελικά). Πολύ ενδιαφέροντα ζευγάρια, το πιο ενδιαφέρον όμως είναι πότε θα βάλει φρένο η Ρεάλ στον κατήφορό της. Την Πέμπτη παίζει με τη Λεγκανές, ενώ μια μέρα νωρίτερα η Μπαρτσελόνα φιλοξενείται από τη συντοπίτισσα Εσπανιόλ, η Βαλένθια υποδέχεται την Αλαβές και στο μεγάλο ζευγάρι η Ατλέτικο περιμένει τη Σεβίλλη, που περνάει δύσκολες μέρες με τον Μοντέλα στον πάγκο.

Εχουμε επίσης Κύπρο, Λιγκ Τρόφι Αγγλίας, σκόρπια ματς από Ολλανδία και Βέλγιο, Κύπελλο Τουρκίας και Μεξικού και άφθονη δράση σε Ασία. Οσο για την Ευρωλίγκα, απόψε ξεκινά η… διαβολοβδομάδα με τη διπλή αγωνιστική. Ο Μάρκος Χάννα αναλύει και προτείνει.
Στο σημερινό φύλλο θα βρείτε προτάσεις για ιππόδρομο, στατιστικά για Τζόκερ, Λόττο, προγνωστικά για ΠΡΟ-ΠΟ και μία σελίδα για το Πόκερ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις