KING BET Τρίτης 23 Ιανουαρίου 2018

Ολυμπιακός και ΑΕΚ συναντιούνται για τέταρτη διαδοχική σεζόν στο Κύπελλο. Στις προηγούμενες περιπτώσεις το πρώτο ματς έγινε -όπως και αύριο- με γηπεδούχο τον Ολυμπιακό (ακόμα και στον τελικό που διεξήχθη στο Ολυμπιακό Στάδιο, πρώτοι στο ζευγάρι αναγράφονταν οι «ερυθρόλευκοι»). Στις δύο παρουσίες της στο «Καραϊσκάκης», η Ενωση έφυγε τη μία με το 1-1 (έχασε 0-3 στα χαρτιά στον επαναληπτικό) και την άλλη, πέρσι, με το 2-1 (έχασε 1-0 στο ΟΑΚΑ). Η ρεβάνς θα διεξαχθεί σε 12 μέρες, και ενώ λίγα 24ωρα νωρίτερα θα έχει προηγηθεί το μεταξύ τους ματς στο Φάληρο για το πρωτάθλημα.
Επαναληπτικοί ημιτελικοί στο Λιγκ Καπ Αγγλίας. Η Μάντσεστερ Σίτι νίκησε 2-1 την Μπρίστολ Σίτι στο πρώτο ματς, ενώ Τσέλσι και Αρσεναλ, στην τέταρτη φετινή τους συνάντηση, ήρθαν για τέταρτη φορά ισόπαλες (0-0).



Σε περίπτωση νίκης της Μπρίστολ Σίτι με ένα γκολ διαφορά ή οποιασδήποτε ισοπαλίας στο ματς του Λονδίνου, θα ακολουθήσει παράταση. Εκεί ωστόσο θα μετρήσει ο κανόνας του εκτός έδρας γκολ.

Μετά την Α’ και τη Γ’, επαναρχίζει σήμερα και η Β’ Γερμανίας. Η πρωτοπόρος Φορτούνα Ντίσελντορφ υποδέχεται την Αουε (11 No Goal στις 14 τελευταίες συγκρούσεις τους). Η δεύτερη Χολσταϊν Κίελ, ομάδα με την παραγωγικότερη επίθεση στο πρωτάθλημα, φιλοξενεί την έκτη Ουνιόν Βερολίνου των πέντε σερί αγωνιστικών χωρίς νίκη.

Οι σύλλογοι της πρωτεύουσας εμπλέκονται στις δύο εξ αναβολής αναμετρήσεις στην Ιταλία. Η Λάτσιο φιλοξενεί την αήττητη στα πέντε τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της στο πρωτάθλημα, Ουντινέζε, με την οποία έχει έξι σερί No Goal στο Καμπιονάτο. Η Ρόμα αγωνίζεται στη Γένοβα με τη Σαμπντόρια, από την οποία έχασε στις 4 από τις 6 πιο πρόσφατες συναντήσεις τους στην πρωτεύουσα της Λιγουρίας (η παραθαλάσσια περιφέρεια της βόρειας Ιταλίας).

Το Μονακό - Λυών (πέντε σερί γκολ/γκολ) είναι ένα από τα δυνατά ζευγάρια της νοκ άουτ φάσης των «32» του Κυπέλλου Γαλλίας. Από τις 32 ομάδες, οι 14 είναι της Α’, οι 7 της Β’, οι 4 της Γ’ και οι υπόλοιπες 7 από μικρότερες κατηγορίες. Η Παρί Σεν Ζερμέν παίζει εντός με την Γκινγκάμπ, την οποία νίκησε χωρίς να δεχτεί γκολ στις επτά τελευταίες φορές που τη φιλοξένησε.

Ρεβάνς για την προημιτελική φάση στο Κύπελλο Ισπανίας. Εντεκα σερί εντός έδρας νίκες για την Μπαρτσελόνα με αντίπαλο την Εσπανιόλ σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Στις 5 πιο πρόσφατες η Μπάρσα, η οποία στο πρώτο ματς έχασε 1-0, φόρτωσε είτε με 4 είτε με 5 γκολ τη συμπολίτισσα. Η Σεβίλλη νίκησε 2-1 την Ατλέτικο την περασμένη εβδομάδα στη Μαδρίτη, όμως εντός έδρας έχει μόνο μία νίκη στις επτά τελευταίες φορές που την υποδέχτηκε.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις