KING BET Τρίτης 9 Ιανουαρίου 2018

Οι ημιτελικοί του Λιγκ Καπ Αγγλίας είναι διπλοί και οι ρεβάνς θα διεξαχθούν σε δύο εβδομάδες. Την Τρίτη η Μάντσεστερ Σίτι αντιμετωπίζει την 4η στην Τσάμπιονσιπ Μπρίστολ Σίτι, η οποία έφτασε ως εδώ αποκλείοντας τέσσερις ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ: 3-2 τη Γουότφορντ (εκτός έδρας), 2-0 τη Στόουκ, 4-1 την Κρίσταλ Πάλας και 2-1 τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Την Τετάρτη η Τσέλσι συναντά την Αρσεναλ, ακριβώς μία εβδομάδα μετά το θεαματικότατο ματς για το πρωτάθλημα, το οποίο είχε τέσσερα γκολ στο τελευταίο μισάωρο και έληξε και αυτό, όπως και τα άλλα δύο μεταξύ τους την τρέχουσα σεζόν, ισόπαλο. Τελευταία φορά που η Αρσεναλ πέρασε νικηφόρα από το «Στάμφορντ Μπριτζ» ήταν το 2011, έχοντας έκτοτε 5 ήττες και μία ισοπαλία.



Ρεβάνς της φάσης των «16» στο Κύπελλο Ελλάδας. Καμία ισοπαλία δεν εμφανίστηκε στους πρώτους αγώνες, με τις 4 πρώτες ομάδες του πρωταθλήματος να κερδίζουν εκτός έδρας, και τις υπόλοιπες 4, οι οποίες αγωνίστηκαν όλες Πέμπτη, να νικούν εντός. Δέκα «2-3 γκολ» στις 14 τελευταίες συναντήσεις του ΟΦΗ με τον Πανιώνιο, πέντε νίκες και μία ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις 6 πιο πρόσφατες εντός έδρας επίσημες αναμετρήσεις του με τον Αστέρα Τρίπολης.

Νοκ άουτ προημιτελικοί στο Λιγκ Καπ Γαλλίας. Η δεύτερη στο πρωτάθλημα Μονακό πετάγεται στο είκοσι χιλιομέτρων απόστασης «Αλιάνς Ριβιερά» της Νις, από την οποία έχει τις δύο πιο βαριές ήττες της στο πρωτάθλημα σε σύνολο 58 αγώνων: 4-0 τον Σεπτέμβριο του ’16, 4-0 τον Σεπτέμβριο του ’17. Οι 9 από τις 10 τελευταίες μονομαχίες τους συνοδεύτηκαν από Νο Goal. Η πρωτοπόρος του Σαμπιονά, Παρί Σεν Ζερμέν, φιλοξενείται από την Αμιάν, η οποία έχει οκτώ «2-3 γκολ» στους δέκα φετινούς εντός έδρας αγώνες της.

Μόνο ένας άσος εμφανίστηκε στις 8 αναμετρήσεις του Κυπέλλου Ισπανίας την περασμένη εβδομάδα. Η Βιγιαρεάλ είναι αυτή που πρέπει να καλύψει το εκτός έδρας 1-0 στους επαναληπτικούς που διεξάγονται το τρέχον τριήμερο, έχοντας επικρατήσει και τις τρεις φορές που υποδέχτηκε τη Λεγκανιές την τελευταία εικοσαετία.

Στην τελευταία θέση του πορτογαλικού πρωταθλήματος βρίσκεται η Σετούμπαλ, στη 14η διαδοχική σεζόν της στην ανώτατη κλίμακα. Φιλοξενείται από την Τοντέλα, η οποία για πρώτη φορά στην κατηγορία έχει σημειώσει 5 νίκες στον πρώτο γύρο! Στις δύο προηγούμενες σεζόν σώθηκε την τελευταία αγωνιστική: το ’16 σημείωσε πέντε νίκες στους επτά τελευταίους αγώνες και το ’17 πέντε στους έξι τελευταίους.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις