KING BET Τρίτης 30 Ιανουαρίου 2018

Την Κυριακή η Μίλαν επικράτησε 2-1 της Λάτσιο και επιμήκυνε στους 28 αγώνες την εντός έδρας θετική παράδοση στο πρωτάθλημα επί της συγκεκριμένης αντιπάλου. Αύριο την υποδέχεται ξανά, αυτήν τη φορά για τον πρώτο αγώνα της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου. Η ρεβάνς θα διεξαχθεί σε έναν μήνα. Ο άλλος ημιτελικός διεξάγεται απόψε ανάμεσα στην Αταλάντα και τη Γιουβέντους, οι οποίες συναντήθηκαν και πέρσι στον θεσμό – η Γιούβε νίκησε 3-2 σε νοκ άουτ εντός έδρας αγώνα για τους «16».
Ημιτελική φάση με διπλούς αγώνες και στο Κύπελλο Ισπανίας. Η Λεγκανές, που την περασμένη εβδομάδα πέταξε έξω τη Ρεάλ νικώντας την 2-1 στο «Μπερναμπέου» (είχε χάσει 0-1 στο πρώτο ματς), υποδέχεται τη Σεβίλλη που άφησε εκτός θεσμού την Ατλέτικο Μαδρίτης νικώντας την δύο φορές. Αήττητη η Σεβίλλη στις οκτώ τελευταίες μονομαχίες τους, με τις δύο ομάδες να σκοράρουν στις πέντε πιο πρόσφατες.



Πέντε σερί γκολ/γκολ και ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και τη Βαλένθια, οι οποίες συναντήθηκαν και πρόπερσι στη διοργάνωση. Η Μπάρσα νίκησε 7-0 στο πρώτο ματς, 1-1 το δεύτερο στη Βαλένθια.

Την πρώτη της ήττα μετά από τον Οκτώβριο (14 αγώνες) υπέστη η Κλαμπ Μπριζ την Κυριακή, 2-0 από τη Γάνδη. Για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου αγωνίζεται αύριο στη Λιέγη με τη Σταντάρ, η οποία έρχεται από το εντός έδρας 3-3 με την Αντερλεχτ. Το over συνόδεψε τις πέντε πιο πρόσφατες συγκρούσεις τους, όπως και τις πέντε από τις έξι τελευταίες της Κόρταϊκ με την Γκενκ, οι οποίες συναντιούνται στον αποψινό ημιτελικό. Οι ρεβάνς θα διεξαχθούν την επόμενη εβδομάδα.

Το διπλό της Γουέστ Μπρομ στο «Ανφιλντ» (2-3) ήταν η μεγαλύτερη έκπληξη στη φάση των «16» του Κυπέλλου Αγγλίας. Η προτελευταία στη βαθμολογία Γουέστ Μπρομ πάει τώρα στο «Ιτιχάντ» για τον αγώνα με την ασταμάτητη Μάντσεστερ Σίτι για την 25η αγωνιστική της Πρέμιερ (απομένουν συνολικά 14).
Η Λίβερπουλ αγωνίζεται απόψε στο Χάντερσφιλντ, ενώ αύριο βράδυ έχουμε τη μονομαχία της Τότεναμ με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τη φιλοξενούμενη να μην έχει εκτός έδρας νίκη επί των Λονδρέζων εδώ και μια πενταετία.

Οι τρεις μεγάλες ομάδες της Τουρκίας βρίσκονται στα προημιτελικά του Κυπέλλου και έχουν τη δυνατότητα να βρεθούν στα ημιτελικά, μιας και δεν κληρώθηκαν μεταξύ τους. Η Μπεσίκτας είναι αήττητη στους 18 τελευταίους εντός έδρας αγώνες της με την Γκεντσλέρμπιρλιγκι, αποκλείστηκε όμως από την αντίπαλό της στις τρεις τελευταίες φορές που συναντήθηκαν στο Κυπέλλο. Τώρα οι αγώνες είναι διπλοί, οι ρεβάνς την επόμενη εβδομάδα.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις