KING BET Παρασκευής 26 Ιανουαρίου 2018

Δεκατέσσερις ομάδες από την Πρέμιερ, δέκα από την Τσάμπιονσιπ, 4 από την Α’ και 4 από τη Β’ Αγγλίας μετέχουν στον τέταρτο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας. Οι τρεις ομάδες της Β’ αγωνίζονται εντός έδρας με συλλόγους της Πρέμιερ. Η μία από αυτές είναι η Νοτς Κάουντι, η οποία νίκησε τη Σουόνσι στις 6 από τις 7 τελευταίες φορές που τη φιλοξένησε. Πριν από 13 χρόνια έπαιζαν εξάλλου μαζί στην τέταρτη ταξικά κατηγορία.
Νιούπορτ και Τότεναμ συναντιούνται για πρώτη φορά στην ιστορία τους, ενώ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε κάνει το ταξίδι στο Γέοβιλ και πριν από τρία χρόνια για τον ίδιο θεσμό, όπου νίκησε 2-0 και έκανε το απόλυτο στα τρία έως τώρα ματς Κυπέλλου απέναντι στους «πράσινους». Η άλλη ομάδα της Β’, η Κόβεντρι των τεσσάρων νικών στους πέντε τελευταίους αγώνες, αγωνίζεται εκτός έδρας με τη Μίλτον Κέινς Ντονς (Α’ Αγγλίας), η οποία νίκησε μόνο στους 6 από τους 19 φετινούς εντός έδρας αγώνες της.



Οι τρεις διαδοχικές νίκες έφεραν την Κολωνία στους τέσσερις βαθμούς απόσταση από τη θέση των πλέι άουτ. Επόμενος αντίπαλος, την Κυριακή, η Αουγκσμπουργκ, η οποία έχασε μόνο στις δύο από τις έξι παρουσίες της στην Κολωνία. Η Λεβερκούζεν ανέβηκε στη δεύτερη θέση και ισοβαθμεί με άλλες τρεις ομάδες, έχοντας διαφορά μόλις τεσσάρων βαθμών από τη δέκατη ομάδα της βαθμολογίας. Φιλοξενεί την 11η Χέρτα, με τις 11 από τις 13 τελευταίες συγκρούσεις τους να εμφανίζουν γκολ/γκολ.

Με τη συνάντηση των Βάσκων, Μπιλμπάο - Εϊμπαρ ξεκινά απόψε η 21η αγωνιστική στην Πριμέρα. Η πρωτοπόρος Μπαρτσελόνα υποδέχεται την Κυριακή την Αλαβές, ενώ η Ρεάλ Μαδρίτης, που βρίσκεται 19 βαθμούς πίσω, φιλοξενείται από την 3η Βαλένθια, με την οποία έχουν 10 διαδοχικά γκολ/γκολ. Η 2η Ατλέτικο αντιμετωπίζει στην πρωτεύουσα τη Λας Πάλμας, επί της οποίας έχει μόνο νίκες στο πρωτάθλημα (5). Χτες, στο μεταξύ, ολοκληρώθηκαν τα προημιτελικά του Κυπέλλου. Η κλήρωση των ημιτελικών διεξάγεται σήμερα Παρασκευή και τα ματς διεξάγονται μεσοβδόμαδα.

Εδώ και 27 αγώνες έχει να κερδίσει τη Μίλαν στο «Σαν Σίρο» για το πρωτάθλημα η τρίτη στη βαθμολογία Λάτσιο. Η πρωτοπόρος Νάπολι υποδέχεται την Μπολόνια, η οποία θα έχει κανονικά στη σύνθεσή της τον Βέρντι. Είναι ο παίκτης που οι δύο σύλλογοι είχαν συμφωνήσει να μεταγραφεί τον τρέχοντα μήνα στη Νάπολι, όμως ο παίκτης αποφάσισε να μείνει στην Μπολόνια, με το ρεπορτάζ… Γαρίδη να κάνει λόγο για επιθυμία της φίλης του 25χρονου επιθετικού.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις