KING BET Παρασκευής 19 Ιανουαρίου 2018

Μετά από 15 μέρες αποχής, το ιταλικό πρωτάθλημα είναι ξανά κοντά μας. Η πρωτοπόρος Νάπολι ταξιδεύει στο Μπέργκαμο για να αντιμετωπίσει την ομάδα από την οποία αποκλείστηκε στις 2 Ιανουαρίου στο Κύπελλο, 1-2 εντός, την Αταλάντα. Οι «μπεργκαμάσκι», που σε 11 μέρες θα συναντήσουν στα ημιτελικά τη Γιουβέντους, νίκησαν στη συνέχεια με το ίδιο σκορ, και πάλι εκτός έδρας, τη Ρόμα για το πρωτάθλημα, στην όγδοη νίκη τους στις έντεκα τελευταίες υποχρεώσεις τους. Η δεύτερη Γιούβε υποδέχεται τη Δευτέρα την Τζένοα, ομάδες που επίσης συναντήθηκαν στο Κύπελλο (2-0 η πρωταθλήτρια στο Τορίνο). Ηταν η έκτη νίκη της ομάδας του Αλέγκρι στις επτά τελευταίες μονομαχίες τους.
Στο -7 από τη θέση των πλέι άουτ πλησίασε η ουραγός Κολωνία μετά τη δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα, στην τελευταία φάση του αγώνα με την Γκλάντμπαχ (2-1).



Επόμενος αντίπαλος είναι η ομάδα που βρίσκεται ακριβώς από πάνω της στην κατάταξη, το Αμβούργο των τριών διαδοχικών ηττών στην Μπουντεσλίγκα. Δεκαέξι σερί νίκες έχει η Μπάγερν επί της Βέρντερ Βρέμης, οι 12 με over.

Μετά από το εκτός έδρας 5-3 επί της Σεβίλλης, η Μπέτις επιβλήθηκε 3-2 εντός έδρας της Λεγκανιές και ετοιμάζεται για τον κυριακάτικο εντός έδρας αγώνα της με την Μπαρτσελόνα. Η πρωτοπόρος, η οποία σημειώνει 2.7 γκολ μέσο όρο ανά παιχνίδι, είναι αήττητη εδώ και 26 αγώνες πρωταθλήματος.

Το αήττητο της Μάντσεστερ Σίτι έσπασε από τη Λίβερπουλ (4-3) και η πρωτοπόρος επιστρέφει στο «Ιτιχάντ» για τον αγώνα με τη Νιούκαστλ, επί της οποίας έχει 8 διαδοχικές εντός έδρας νίκες στο πρωτάθλημα. Η δεύτερη Γιουνάιτεντ φιλοξενείται από την έβδομη Μπέρνλι, η οποία έχει να νικήσει εδώ και έξι αγωνιστικές. Ανάμεσα στις υποχρεώσεις της αυτό το διάστημα ήταν και το 2-2 στο Μάντσεστερ με την αυριανή της αντίπαλο.

Στο σημερινό φύλλο επιστρέφουν τα πρωταθλήματα Γ’ Γερμανίας, Βελγίου, Α’ Ολλανδίας και Τουρκίας, ενώ με τους τρεις αγώνες για τον πρώτο προκριματικό γύρο ξεκινάει και το Λιμπερταδόρες.
Επιπλέον, εκτός από τα καθιερωμένα «best» ζευγάρια στις δημοφιλέστερες στατιστικές κατηγορίες (σελ. 14), δύο νέες σελίδες θα σας συντροφεύουν πλέον στη μελέτη σας. Η μία αφορά τα σκορ που «προτιμάει» η κάθε ομάδα (σελ. 12) και η άλλη τη «συμπεριφορά» των ομάδων συγκεκριμένων πρωταθλημάτων σε συγκεκριμένες αποδόσεις (σελ. 13). Και, βέβαια, ο Νίκος Τσούκας επιστρέφει ανανεωμένος στο πόστο του συντονιστή στο αγαπημένο σας Vibet (σελ. 15).

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις