KING BET Παρασκευής 4 Μαΐου 2018

Ανελλιπώς από το 2000 αγωνίζεται στην Α’ Γαλλίας η Λιλ, η οποία τρεις αγωνιστικές πριν από την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος βρίσκεται στην προτελευταία θέση. Αντιμετωπίζει την Τουλούζ που έχει επίσης μεγάλο σερί παρουσίας στην κατηγορία -από το 2003- και βρίσκεται μόλις δύο βαθμούς πιο πάνω. Η Λιλ έχασε μόνο στις 2 από τις 10 τελευταίες παρουσίες της στην αντίπαλη έδρα, με τις 6 εξ αυτών να λήγουν ισόπαλες.
Προτελευταία αγωνιστική στη Γερμανία και όλα τα παιχνίδια διεξάγονται το Σάββατο στις 16:30. Οι 4 πρώτες της βαθμολογίας θα πάνε απευθείας στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Η 4η Χόφενχαϊμ φιλοξενείται από την 8η Στουτγάρδη, η οποία μάχεται και αυτή για την έξοδο στο Γιουρόπα Λιγκ. Οι 10 τελευταίοι εντός έδρας αγώνες της Στουτγάρδης στο πρωτάθλημα συνοδεύτηκαν από under.



Οσο για το προτελευταίο Αμβούργο, το οποίο με τρεις νίκες στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές έχει πλησιάσει στο μείον δύο από τη θέση των πλέι άουτ, φιλοξενείται από την Αϊντραχτ Φρανκφούρτης, η οποία επίσης έχει ευρωπαϊκό… κυνήγι. Η ομάδα του Νίκο Κόβατς (Αϊντραχτ), ο οποίος σε δύο μήνες θα αναλάβει την Μπάγερν, πήρε συνολικά έναν βαθμό τις πέντε τελευταίες αγωνιστικές. Οι 10 πιο πρόσφατες μεταξύ τους αναμετρήσεις ανεξαρτήτως γηπεδούχου εμφάνισαν μόνο έναν άσο.

Την Κυριακή θα «κληρώσει» για την τρίτη ομάδα που θα μας εκπροσωπήσει στο Γιουρόπα Λιγκ μετά τον Ολυμπιακό και τον Ατρόμητο. Υποψήφιοι είναι ο Αστέρας Τρίπολης και η Ξάνθη. Ο πρώτος παίζει στο Αγρίνιο και η δεύτερη στη Λεωφόρο. Σε περίπτωση ισοβαθμίας το εισιτήριο θα πάει στους Πελοποννήσιους λόγω καλύτερης διαφοράς τερμάτων στο πρωτάθλημα (είναι στο +13).

Μετά την πρόκρισή της στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ για τρίτη διαδοχική χρονιά, η Ρεάλ Μαδρίτης πάει στο «Καμπ Νόου» (Κυριακή, 21:45) για να χαλάσει τη φιέστα της Μπαρτσελόνα για το ήδη κερδισμένο 8ο νταμπλ της ιστορίας της (25ο πρωτάθλημα), και κυρίως να την εμποδίσει να πάρει το πρωτάθλημα αήττητη, διακόπτοντάς της παράλληλα το ρεκόρ των 41 σερί επιτυχιών στο πρωτάθλημα (το προηγούμενο ήταν 38 της Σοσιεδάδ).

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις