KING BET Παρασκευής 1 Ιουνίου 2018

Με νίκη ξεκίνησε τους αγώνες του στον πάγκο της Ιταλίας ο Ρομπέρτο Μαντσίνι, 2-1 τη Δευτέρα τη Σαουδική Αραβία. Η 26άδα του τέως προπονητή της Ζενίτ περιλαμβάνει παίκτες που αγωνίστηκαν φέτος σε Τζένοα, Κροτόνε, Αταλάντα, Σασσουόλο και Μπολόνια, και που πιθανότατα όλοι τους θα έχουν διαφορετική στέγη τον Αύγουστο.
Βασικό θέμα στην εθνική όμως είναι η επιστροφή του άσωτου Μάριο Μπαλοτέλι. Ο οποίος και καλά έπαιξε με τους Αραβες και γκολ έβαλε. Απόψε η ανανεωμένη Ιταλία αγωνίζεται στο «σπίτι» του 27χρονου επιθετικού, στο «Αλιάνζ Ριβιέρα» της Νίκαιας, έδρα της Νις και της εθνικής Γαλλίας για το μεταξύ τους φιλικό. Η ομάδα του Ντεσάμπ νίκησε επίσης στο φιλικό της, 2-0 την ίδια μέρα την Ιρλανδία.
Η Πορτογαλία επικράτησε του Βελγίου στις τρεις τελευταίες μονομαχίες τους, όλες με over.



Οι 9 από τις 10 πιο πρόσφατες συγκρούσεις τους είχαν είτε δύο είτε τρία γκολ. Το Βέλγιο έχει να χάσει από τον Σεπτέμβριο του ’16, 0-2 σε φιλικό με την Ισπανία, έχοντας από τότε 12 νίκες και 4 ισοπαλίες. Το ματς γίνεται στις Βρυξέλλες.

Δύο γκολ έχει δεχτεί η Βραζιλία στα 9 παιχνίδια της μετά από εκείνο το φιλικό 0-1 από την Αργεντινή πριν από έναν χρόνο, έχοντας κρατήσει ανέπαφη την εστία της με Αυστραλία, Ισημερινό, Βολιβία, Χιλή, Αγγλία, Ρωσία και Γερμανία. Αντιμετωπίζει στο «Ανφιλντ» την Κροατία, την οποία συνάντησε στην πρεμιέρα του προηγούμενου Μουντιάλ, στην τελευταία τους μονομαχία μέχρι σήμερα (3-1).

Εκτός από τα διεθνή φιλικά, το πρόγραμμα περιλαμβάνει την τελευταία αγωνιστική στη Β’ Ισπανίας. Η Βαγιεκάνο σφράγισε ήδη την παρουσία της στην ανώτατη κλίμακα μετά από απουσία δύο ετών. Το ίδιο έκανε και η ομάδα με τα κυανέρυθρα -οι ιδρυτές της ήταν οπαδοί της Μπαρτσελόνα- η Ουέσκα, η οποία θα παίξει για πρώτη φορά στην Πριμέρα. Πέντε ομάδες διεκδικούν τις δύο ανοιχτές θέσεις των πλέι οφ, οι Κάντιθ, Βαγιαδολίδ, Οσασούνα, Νουμάνθια και Οβιέδο. Εκεί βρίσκονται ήδη οι Χιχόν και Σαραγόσα.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις