KING BET Τρίτης 29 Μαΐου 2018

Κανένα από τα φιλικά που διεξάγονται το τρέχον τριήμερο δεν είναι ανάμεσα σε ομάδες που μετέχουν στο Μουντιάλ. Αυτές που θα λάβουν μέρος ωστόσο έχουν φροντίσει να αντιμετωπίσουν χώρες από τις ηπείρους που ανήκει κάποια από τις αντιπάλους τους στον όμιλο.
Μία από αυτές είναι η Ιαπωνία, η οποία φιλοξενεί στη Γιοκοχάμα την Γκάνα. Από τον Δεκέμβριο έχουν να κερδίσουν οι «μπλε σαμουράι», και αυτός ήταν ένας από τους λόγους που συνέβαλαν στην απομάκρυνση του Χαλίλοτζιτς από τον πάγκο τους πριν από μερικές εβδομάδες. Αντικαταστάτης του Βόσνιου είναι ο Ακίρα Νισίνο, ο οποίος στην αυριανή αναμέτρηση θα πάρει μια γεύση από τον αφρικανικό τρόπο παιχνιδιού – στο Μουντιάλ θα αντιμετωπίσει τη Σενεγάλη.
Βρετανική αντίπαλο επέλεξε ο Παναμάς εν όψει της αναμέτρησής του με την Αγγλία στο Παγκόσμιο Κύπελλο.



Η ομάδα από την Κεντρική Αμερική που καθοδηγεί ο Κολομβιανός Ερνάν Νταρίο Γκόμες, ο οποίος ήταν παρών στα Μουντιάλ ’90, ’94, ’98 και 2002, δέχτηκε γκολ στους 8 από τους 11 τελευταίους αγώνες της. Η Βόρεια Ιρλανδία θα παίξει και στην Κόστα Ρίκα την Κυριακή, στο τελευταίο της φιλικό πριν από το ματς με τη Βοσνία/Ερζεγοβίνη στον τρίτο όμιλο του Β’ γκρουπ του UEFA Nations League το οποίο θα ξεκινήσει το φθινόπωρο.

Τις δύο ομάδες της Ιβηρικής έχει στον όμιλό του το Μαρόκο, το οποίο είναι αήττητο από τον Ιούνιο, 11 νίκες και 4 ισοπαλίες. Την Πέμπτη αντιμετωπίζει στη Γενεύη την Ουκρανία, για να ακολουθήσουν οι Σλοβακία και Εσθονία. Οκτώ διαδοχικά «2-3 γκολ» έχει η ομάδα που καθοδηγεί ο Αντρέι Σεφτσένκο (Ουκρανία).

Δύο ευρωπαϊκές χώρες θα αντιμετωπίσει και το Περού στο γκρουπ του, τις Γαλλία και Δανία. Τα ξημερώματα θα υποδεχθεί στη Λίμα τη Σκωτία στοχεύοντας στο 13ο σερί παιχνίδι της χωρίς ήττα. Ενα γκολ είχαν οι 3 τελευταίες υποχρεώσεις της Σκωτίας. Εχασε από Ολλανδία και Κόστα Ρίκα, επικράτησε της Ουγγαρίας.

Εκτός των αναλύσεων, των στατιστικών και των προτάσεων για τους αγώνες του τριημέρου, στο σημερινό φύλλο έχετε την ευκαιρία να διαβάσετε τα νέα των 32 ομάδων που θα παίξουν στο Παγκόσμιο Κύπελλο, ενώ θα βρείτε και το πολύχρωμο καλλιτεχνικό αφιέρωμα του Νενικήκαμεν στις αφίσες του Μουντιάλ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις