KING BET Παρασκευής 25 Μαΐου 2018

Ο ήλιος που απολαμβάνουν τις τελευταίες μέρες οι Αγγλοι δεν θα τους λείψει ούτε στο Κίεβο. Στους 27 βαθμούς Κελσίου σήμερα, στους 23 αύριο στη ουκρανική πρωτεύουσα, ανήμερα του τελικού της Λίβερπουλ με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Είναι η έκτη συνάντηση στην ιστορία των δύο ομάδων. Κοινά στοιχεία των πέντε προηγούμενων το ότι σε όλα είχαμε νικητή (τρεις φορές η Λίβερπουλ), και τις πέντε φορές με No Goal.

Πίσω στην Αγγλία, θα μάθουμε τις ομάδες που θα ανέβουν στις τρεις πρώτες κατηγορίες. Οι τρεις τελικοί διεξάγονται στο «Γουέμπλεϊ», ένας κάθε μέρα, ξεκινώντας από το Σάββατο με την Τσάμπιονσιπ. Αντίπαλοι, για ένα εισιτήριο στην Πρέμιερ Λιγκ, είναι οι Αστον Βίλα και Φούλαμ, οι οποίες κέρδισαν η μία την άλλη εντός έδρας στο πρωτάθλημα. Οι 68 συγκρούσεις τους είναι μοιρασμένες: από 23 νίκες η κάθε μία και 22 ισοπαλίες.



Την Κυριακή, για την Α’ Αγγλίας, η 4η στη βαθμολογία Ρόδεραμ αντιμετωπίζει την 3η Σριούσμπερι για μια θέση στην Τσάμπιονσιπ. Εδώ, η κάθε μία κέρδισε στην έδρα της άλλης και έφτασαν τα 12 διαδοχικά μεταξύ τους ματς που σημειώνεται γκολ στο πρώτο ημίχρονο.

Η 6η στη Β’ Αγγλίας Κόβεντρι συναντά τη Δευτέρα την 4η Εξετερ στον τελικό των πλέι οφ για μια θέση στην Α’. Στο πρωτάθλημα συνέχισαν το σερί του «άσου» στα μεταξύ τους παιχνίδια, φτάνοντας τους 9 διαδοχικούς ανεξαρτήτως έδρας. Κρατάμε και τα 9 γκολ/γκολ στις 10 τελευταίες υποχρεώσεις της Κόβεντρι.

Για το νταμπλ πάει η Γιούνγκ Μπόις στην Ελβετία. Κατέκτησε το πρωτάθλημα με 15 βαθμούς διαφορά από τη δεύτερη Βασιλεία, και αντιμετωπίζει τώρα εντός έδρας τη Ζυρίχη στον τελικό του Κυπέλλου. Η πρωταθλήτρια νίκησε τρεις φορές την αντίπαλό της στο πρωτάθλημα (2-1, 2-1, 1-0), ενώ στον πρώτο γύρο είχε πάρει 0-0 στη Ζυρίχη. Αν η Ζυρίχη κατακτήσει το Κύπελλο θα πάει κατευθείαν στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, ειδάλλως θα ξεκινήσει από τον τρίτο προκριματικό γύρο.

Μεθαύριο ξεκινάει επισήμως και το Ρολάν Γκαρός, στο οποίο διεξάγονται ήδη οι προκριματικοί γύροι. Ο Ράφα Ναδάλ είναι στο Νο.1 της κατάταξης και κατακτά τίτλους στο συγκεκριμένο τουρνουά από το 2005. Μαζί με τον περσινό έχει φτάσει τους 10. Στις γυναίκες θα βρούμε επίσης την περσινή νικήτρια, την 20χρονη Γιέλενα Οσταπένκο από τη Λετονία, στον μοναδικό έως τώρα τίτλο της σε Γκραν Σλαμ.

Μετά από χτεσινή απόφαση, τα πλέι οφ στη Β’ Ιταλίας μετατέθηκαν για τις 3 Ιουνίου λόγω δικαστικών εκκρεμοτήτων της Μπάρι.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις