KING BET Τρίτης 15 Μαΐου 2018

Μετά το 5-4 της Λεβάντε επί της Μπαρτσελόνα, που στέρησε από την Μπάρσα το αήττητο δύο αγωνιστικές πριν από την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, το 5-4 της Τότεναμ με τη Λέστερ στην τελευταία αγωνιστική της Πρέμιερ, και το 5-5 της Χιμπέρνιαν με τη Ρέιντζερς στο φινάλε της Πρέμιερ Σκωτίας, αυτό που μας ήρθε στο μυαλό σήμερα ήταν «λες να δούμε κάνα 5-5 την Τετάρτη στη Λυών;»!

Από τη Μαρσέιγ τα δείγματα είναι θετικά. Το 3-3 στο Γκινγκάμπ την Παρασκευή ήταν το τέταρτο ματς στις οκτώ τελευταίες υποχρεώσεις της σε όλες τις διοργανώσεις που είχε τουλάχιστον πέντε γκολ. Η Ατλέτικο Μαδρίτης κινείται όμως σε αντίθετους δρόμους: έξι διαδοχικά under και τέσσερα σερί στο Γιουρόπα Λιγκ. Από την άλλη όμως έχει και 8 over στις 12 έως τώρα συναντήσεις της με γαλλικές ομάδες.



Τα 8 από τα 14 τελευταία Γιουρόπα Λιγκ κατακτήθηκαν από ισπανικές ομάδες. Οι Γάλλοι έχασαν και τις 4 φορές που βρέθηκαν στον τελικό της διοργάνωσης. Στις δύο από αυτές εκπροσωπούνταν από την Μαρσέιγ (αντίπαλοί της ήταν η Πάρμα το 1999 και η Βαλένθια το 2004).

Φιλικό στη Σεβίλλη με τη Σαουδική Αραβία δίνει η Εθνική μας ομάδα. Ο Μίκαελ Σκίμπε κάλεσε δέκα νέα πρόσωπα. Πλην του Τζιόλη που αγωνίζεται στην Αλ Φαΐχα της Σαουδικής Αραβίας, όλοι οι υπόλοιποι παίζουν στη Σούπερ Λίγκα. Ο Αργεντινός Χουάν Αντόνιο Πίτσι, ο οποίος βρίσκεται στα «γεράκια» (Σαουδική Αραβία) πεντέμισι μήνες, έχει στην αποστολή του παίκτες που αγωνίζονται στη δεύτερη μεγαλύτερη αραβική χώρα, με μοναδικές εξαιρέσεις τους Αλ Σεχρί και Αλ Νταουσαρί που ανήκουν από τον Γενάρη σε ισπανικές ομάδες (Λεγκανές, Βιγιαρεάλ), χωρίς όμως να έχουν παίξει.

Επαναληπτικός ημιτελικός στα πλέι οφ της Τσάμπιονσιπ Αγγλίας ανάμεσα στην Αστον Βίλα και τη Μίντλεσμπρο. Η Βίλα επικράτησε 1-0 στο πρώτο ματς, στο δωδέκατο σερί ματς των δύο ομάδων που δεν κέρδισε αυτή που έπαιζε εντός. Και οι 4 φετινές συγκρούσεις τους συνοδεύτηκαν από under και No Goal. Η Βίλα βρήκε δίχτυα στους 13 τελευταίους εντός έδρας αγώνες της (έχασε στους δύο), η Μίντλεσμπρο σκόραρε στις 7 πιο πρόσφατες εκτός έδρας αναμετρήσεις της (νίκησε στις δύο).

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις