KING BET ΤΡΙΤΗΣ 14 ΜΑΪΟΥ 2019

Η Λάτσιο κατέκτησε το Κύπελλο Ιταλίας στις 6 από τις 9 φορές που βρέθηκε στον τελικό. Τελευταία φορά ήταν πριν από έξι χρόνια, 1-0 τη Ρόμα. Η αντίπαλός της στον αυριανό εντός έδρας τελικό, Αταλάντα, έχει κατακτήσει μία φορά το τρόπαιο, το 1963.
Στις επόμενες δύο παρουσίες της σε τελικό, η Αταλάντα έχασε σε διπλές αναμετρήσεις από Νάπολι (1987) και Φιορεντίνα (1996). Οι «μπεργκαμάσκι» αντιμετώπισαν πριν από 10 μέρες τη Λάτσιο στο «Ολίμπικο» για το πρωτάθλημα και επικράτησαν 3-1.
 Η Ακίσασπορ ανέβηκε για πρώτη φορά στην τουρκική Σούπερ Λιγκ το 2012. Από τότε βρίσκεται στην ανώτατη κλίμακα ανελλιπώς, μέχρι… το Σάββατο που μας πέρασε: έχασε 2-1 από τη Φενέρμπαχτσε και υποβιβάστηκε. Τη Φενέρ την είχε κερδίσει στον τελικό του Κυπέλλου πριν από έναν χρόνο, κατακτώντας το πρώτο τρόπαιο στη 49χρονη ιστορία της.



Την Τετάρτη η Ακίσα ετοιμάζεται για τον δεύτερο διαδοχικό τελικό. Αντίπαλός της τώρα είναι η Γαλατάσαραϊ, την οποία κέρδισε 3-0 τον Σεπτέμβριο στο πρωτάθλημα και έχασε 1-0 τον Φεβρουάριο στην Κωνσταντινούπολη. Ο τελικός γίνεται στο Σίβας, 873 χλμ. από την Πόλη και 952 από το Ακισάρ.

Τελευταία αγωνιστική στο ολλανδικό πρωτάθλημα. Ο Αγιαξ είναι στο +3 από την Αϊντχόφεν και στο +14 γκολ. Φιλοξενείται από την ομάδα της οποίας «έριξε» οκτώ στον πρώτο γύρο, Ντε Γκράαφσαπ. Εχει να ηττηθεί από αυτήν από το 1976, έχοντας 28 νίκες και 8 ισοπαλίες.

Τέσσερις σερί νίκες, όλες με over, έχει η Αϊντχόφεν απέναντι στη Χεράκλες, επί της οποίας έχει 15 νίκες και 1 ισοπαλία στις 16 τελευταίες φορές που τη φιλοξένησε. Μετά την ήττα 1-0 στο Αλκμααρ την Κυριακή ωστόσο, ο τέταρτος τίτλος την τελευταία πενταετία «πέταξε».

Απόψε, την Πέμπτη και το Σάββατο διεξάγεται στο Τελ Αβίβ (22:00) ο 64ος διαγωνισμός τραγουδιού της Eurovision. Μετέχουν 41 χώρες, μεταξύ των οποίων η Ελλάδα και η Κύπρος. Και οι δύο διαγωνίζονται στον αποψινό ημιτελικό, και είναι τα δύο πρώτα φαβορί για να τερματίσουν πρώτες στον ημιτελικό.

Οι αποδόσεις μεταβάλλονται συνεχώς, αλλά Ελλάδα και Κύπρος βρίσκονται μόνιμα στην πρώτη δεκάδα για να κερδίσουν τη φετινή Eurovision.

Για πρώτη χρονιά φέτος ο ΟΠΑΠ προσφέρει στοιχήματα πρόκρισης στον τελικό, αποκλεισμού από τον τελικό, head to head, θέσεις κατάταξης και άλλες ενότητες που παίζαμε μέχρι τώρα στο διαδίκτυο, ενώ θα δέχεται στοιχήματα και live.

Στις σελίδες 46-47 θα βρείτε τις προτιμήσεις μας από τα φετινά τραγούδια εν όψει των δύο ημιτελικών (Τρίτη, Πέμπτη), αλλά και του τελικού (Σάββατο), μιας και οι αποδόσεις του θα μεταβληθούν μετά τον σημερινό ημιτελικό.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις