KING BET ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 3 ΜΑΪΟΥ 2019

Νόριτς και Σέφιλντ Γιουνάιτεντ επικύρωσαν την επιστροφή τους στην Πρέμιερ Λιγκ μετά από τρία και δώδεκα χρόνια απουσίας αντιστοίχως. Η τρίτη ομάδα θα ανέβει μέσω μπαράζ και θα είναι μία εκ των Λιντς, Γουέστ Μπρομ και Αστον Βίλα. Η τέταρτη που θα συμμετάσχει στα πλέι οφ της Τσάμπιονσιπ θα είναι είτε η Ντέρμπι (71 β.) είτε η Μίντλεσμπρο (70 β.) είτε η Μπρίστολ Σίτι (69 β.).
Την τελευταία αγωνιστική που θα διεξαχθεί την Κυριακή στις 14:30, η Ντέρμπι υποδέχεται τη Γουέστ Μπρομ, η «Μπόρο» φιλοξενείται από την υποβιβασμένη εδώ και μία εβδομάδα, Ρόδεραμ, ενώ η Μπρίστολ Σίτι παίζει εκτός με τη 13η Χαλ.
Το Σάββατο στις 19:30 διεξάγεται η τελευταία αγωνιστική στην Α’ Αγγλίας. Η Λούτον επανέρχεται στην Τσάμπιονσιπ μετά από 12 χρόνια, ενώ η Μπάρνσλεϊ μετά από ένα. Οι Πόρτσμουθ και Σάντερλαντ, οι οποίες έχασαν στα εξ αναβολής παιχνίδια τους την Τρίτη και δεν μπορούν πλέον να διεκδικήσουν την απευθείας άνοδο, μαζί με την Τσάρλτον, θα βρεθούν στα πλέι οφ.



Για την τέταρτη θέση των μπαράζ παλεύουν η 6η Ντόνκαστερ με την 7η Πίτερμπορο, οι οποίες υποδέχονται την 8η Κόβεντρι και την 9η Μπέρτον αντιστοίχως.

Στη Β’ Αγγλίας η τελευταία αγωνιστική διεξάγεται και αυτή το Σάββατο, αλλά στις 17:00. Η Λίνκολν έχει σφραγίσει εδώ και καιρό την επιστροφή της στην Α’ μετά από απουσία 20 ετών. Στην Α’ επιστρέφει και η Μπέρι, μετά από έναν χρόνο. Η τρίτη θέση της απευθείας ανόδου θα πάει σε μία εκ των Μάνσφιλντ και ΜΚ Ντονς, οι οποίες παίζουν μεταξύ τους: σε περίπτωση ισοπαλίας ευνοείται η Μάνσφιλντ.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα χρειάζεται μόνο «τρίποντο» στην τελευταία αγωνιστική με τον αήττητο πρωταθλητή ΠΑΟΚ, και παράλληλα ήττα του ΟΦΗ στο Περιστέρι από τον Ατρόμητο, ούτως ώστε να διεκδικήσει την παραμονή του μέσω των πλέι άουτ. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση υποβιβάζεται.

Ο Αστέρας Τρίπολης απέφυγε τον απευθείας υποβιβασμό. Αποφεύγει και τα πλέι άουτ, αν επικρατήσει εντός έδρας του Πανιωνίου, ή δεν κερδίσει ο ΟΦΗ στο Περιστέρι.

Μια ισοπαλία αρκεί στον Απόλλωνα Λάρισας για να τερματίσει δεύτερος στη Φούτμπολ Λιγκ και να «παίξει» την άνοδό του στα μπαράζ με την ομάδα της Σούπερ Λιγκ (εφόσον βέβαια περάσει και τον έλεγχο ο φάκελός του). Σε περίπτωση ήττας των Θεσσαλών στην Κρήτη από τον Ηρόδοτο και νίκη του Πλατανιά επί του Ηρακλή, τότε ο Πλατανιάς θα είναι αυτός που θα διεκδικήσει την άνοδο στα μπαράζ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις