ΚΙNG BET ΤΡΙΤΗΣ 7 ΜΑΪΟΥ 2019

Η Μπαρτσελόνα είναι αήττητη στα 5 παιχνίδια της με Αγγλους την τρέχουσα περίοδο. Στις δύο παρουσίες της στη Βρετανία επικράτησε 4-2 της Τότεναμ (Οκτώβριος) και1-0 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Απρίλιος). Βελτίωσε έτσι τη στατιστική της στην Αγγλία, έχοντας 11 νίκες, 9 ισοπαλίες και 14 ήττες. Η Λίβερπουλ πέτυχε σκορ πρόκρισης, δηλαδή από 3-0 και πάνω, στις 3 από τις 17 φορές που υποδέχτηκε ισπανική ομάδα.
Εδώ και 13 εντός έδρας παιχνίδια Τσάμπιονς Λιγκ σκοράρει ο Αγιαξ, ο οποίος έχει το πλεονέκτημα του 1-0 από το πρώτο ματς στο Λονδίνο με την Τότεναμ. Η ομάδα του Ποκετίνο βρήκε όμως και αυτή δίχτυα στις 10 τελευταίες εκτός έδρας αναμετρήσεις της στη διοργάνωση. Στα 5 από τα 18 εκτός έδρας παιχνίδια της στο Τσάμπιονς Λιγκ νίκησε, στα τρία από αυτά με 1-0.



Εντεκα εντός έδρας ματς χωρίς ήττα είναι στο Γιουρόπα Λιγκ η Βαλένθια (9 νίκες). Η Αρσεναλ, η οποία επικράτησε 3-1 στην αγγλική πρωτεύουσα πριν από πέντε μέρες, νίκησε μόνο στους 4 από τους 16 πιο πρόσφατους εκτός έδρας αγώνες της για το πρωτάθλημα, το Κύπελλο και το Γιουρόπα Λιγκ.

Η Τσέλσι πανηγύρισε στους 9 πιο πρόσφατους εντός έδρας αγώνες της στη διοργάνωση, στους 8 εξ αυτών σημειώνοντας από τρία γκολ και πάνω. Οι 5 τελευταίες εντός έδρας αναμετρήσεις της με Γερμανούς είχαν «2-3 γκολ». Η Αϊντραχτ βρήκε δίχτυα στους 14 πιο πρόσφατους εκτός έδρας αγώνες της στο Γιουρόπα Λιγκ, χάνοντας μόνο στους δύο. Οι πέντε ισοπαλίες της στα ματς αυτά ήταν είτε με 1-1 είτε με 2-2.

Τελευταία αγωνιστική στη φάση των ομίλων του Λιμπερταδόρες και γνωρίζουμε ήδη τις 10 από τις 16 ομάδες που θα βρεθούν στον επόμενο γύρο: 4 από τη Βραζιλία (Ιντερνασιονάλ, Κρουζέιρο, Παλμέιρας, Ατλ. Παραναένσε), 3 από την Παραγουάη (Ολίμπια, Σέρο Πορτένιο, Λιμπερτάδ), 2 από την Αργεντινή (Ρίβερ Πλέιτ, Σαν Λορέντζο) και η Νασιονάλ από την Ουρουγουάη.

Η Μπόκα Τζούνιορς προκρίνεται ακόμα και με εντός έδρας ήττα από την Ατλέτικο Παραναένσε, αρκεί η Ντεπόρτες Τολίμα (Κολομβία) που βρίσκεται τρεις βαθμούς πίσω, να μην καλύψει τη διαφορά τερμάτων από την Μπόκα (-7). Τον προηγούμενο μήνα η Παραναένσε επικράτησε 3-0 με χατ τρικ του Αργεντινοιύ Ρούμπεν, που ήρθε φέτος από τη Ροζάριο Σεντράλ.

Στις σελίδες 33-39 θα βρείτε τους αγώνες των δημοφιλών πρωταθλημάτων που έχουν το πολύ τρεις αγωνιστικές για να ολοκληρωθούν, ενώ στη σελίδα 47 μπορείτε να μελετήσετε και να κρατήσετε τους πίνακες με τους βαθμούς που έχουν δοθεί σε κάθε χώρα στη Eurovision, η οποία κάνει… σέντρα σε μία εβδομάδα από σήμερα.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις