KING BET ΤΡΙΤΗΣ 21 ΜΑΪΟΥ 2019

Η 3η Λοκομοτίβ Μόσχας αντιμετωπίζει τη 10η Ουράλ στον τελικό του Κυπέλλου Ρωσίας που διεξάγεται στην ουδέτερη Σαμάρα. Είναι η δεύτερη φορά που η Ουράλ φτάνει σε τελικό. Η πρώτη ήταν πρόπερσι και πάλι με τη Λοκομοτίβ, όταν και έχασε 2-0 με γκολ στο τελευταίο τέταρτο. Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν το Σάββατο στο πρωτάθλημα και ήρθαν 2-2. Η Λοκομοτίβ βρίσκεται ήδη στο Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ η Ουράλ βγαίνει Ευρώπη μόνο αν κατακτήσει το Κύπελλο.
Ο εδώ και μία επταετία πρωταθλητής Κύπρου ΑΠΟΕΛ έχει το πλεονέκτημα της έδρας στον τελικό Κυπέλλου με την αμέσως προηγούμενη πρωταθλήτρια, ΑΕ Λεμεσού. Ο ΑΠΟΕΛ έχει τα περισσότερα Κύπελλα στην Κύπρο, 21, με το τελευταίο του να είναι πριν από 4 χρόνια. Αντίπαλός του τότε ήταν η ΑΕ Λεμεσού, της οποίας επικράτησε 4-1. Στις 4 φετινές συναντήσεις τους δεν δέχτηκε ούτε γκολ (3 «τρίποντα») και συμπλήρωσε 13 σερί ματς χωρίς ήττα από αυτήν (9 νίκες).



Δεύτερος σερί τελικός για τη Σλάβια Πράγας. Πέρσι αντιμετώπισε τη Γιάμπλονετς και τη νίκησε 3-1, φέτος παίζει με την Μπάνικ Οστράβα, με την οποία ήρθαν ισόπαλες 0-0 την Κυριακή στο πρωτάθλημα. Βαθμός που της έδωσε τον τίτλο μία αγωνιστική πριν από τη λήξη των πλέι οφ του πρωταθλήματος. Οι 6 από τους 13 τελευταίους τελικούς στην Τσεχία κρίθηκαν στα πέναλτι.

Το 22ο Παγκόσμιο Κύπελλο U20 ξεκινάει την Πέμπτη στην Πολωνία με τη συμμετοχή 4 ομάδων από την Ασία (Ιαπωνία, Ν. Κορέα, Σ. Αραβία, Κατάρ), 4 από την Αφρική (Νιγηρία, Ν. Αφρική, Σενεγάλη, Μάλι), 4 από την Κεντρική Αμερική (ΗΠΑ, Μεξικό, Ονδούρα, Παναμάς), 4 από τη Νότια Αμερική (Αργεντινή, Ουρουγουάη, Κολομβία, Ισημερινός), 2 από την Ωκεανία (Νέα Ζηλανδία, Ταϊτή) και 6 από την Ευρώπη (Γαλλία, Ιταλία, Πορτογαλία, Νορβηγία, Ουκρανία, Πολωνία).

Ο πρώτος και ο δεύτερος καθενός από τα 6 γκρουπ προκρίνεται στους «16», όπως και οι τέσσερις καλύτεροι τρίτοι του κάθε ομίλου. Πρώτο κριτήριο σε περίπτωση ισοβαθμίας είναι η διαφορά τερμάτων, δεύτερο η καλύτερη επίθεση, και ακολουθούν τα μεταξύ τους παιχνίδια.

Ομως στις σελίδες 22-23 θα βρείτε αποδόσεις και προτάσεις και για τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές που θα διεξαχθούν τις δύο προσεχείς Κυριακές. 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις