KING BET ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 31 ΜΑΪΟΥ 2019

Η Λίβερπουλ νίκησε 2-1 την Τότεναμ στις δύο φετινές συναντήσεις τους στο πρωτάθλημα. Εφτασαν έτσι τα 8 διαδοχικά μεταξύ τους παιχνίδια που σημειώνονται τουλάχιστον δύο γκολ.
Οι 8 τελευταίοι τελικοί του Τσάμπιονς Λιγκ είχαν γκολ/γκολ, ενώ στους τρεις τελικούς ευρωπαϊκών διοργανώσεων που έγιναν στην Ισπανία και συμμετείχε ομάδα από την Αγγλία, όχι μόνο νίκησε, όπως θα συμβεί και τώρα, αλλά τα τρία σκορ ήταν με ένα γκολ διαφορά.
Επαναληπτικός τελικός για μία θέση στην Α’ Γαλλίας ανάμεσα στην Ντιζόν και τη Λανς. Ο πρώτος αγώνας έγινε το βράδυ της Πέμπτης. Η Ντιζόν επικράτησε στις 3 από τις 4 τελευταίες εντός έδρας αναμετρήσεις της με τη Λανς (μία ισοπαλία), ενώ νίκησε και στις 3 πιο πρόσφατες εντός έδρας υποχρεώσεις της, βαθμοί που την οδήγησαν εκτός τελευταία δυάδας.



Την Πέμπτη το βράδυ έπαιζε και η Τσιταντέλα με τη Βερόνα για μία θέση στην Α’ Ιταλίας. Ο επαναληπτικός διεξάγεται στις 21:45 της Κυριακής. Σε περίπτωση που οι δύο ομάδες έχουν σημειώσει τον ίδιο αριθμό γκολ στα δύο ματς, δεν υπάρχει παράταση ή πέναλτι, αλλά ανεβαίνει η Βερόνα που τερμάτισε ψηλότερα στη βαθμολογία.

Αν η Τσιταντέλα κερδίσει την άνοδο, θα είναι για πρώτη φορά στην ιστορία της. Και θα γίνει η ομάδα με τον μικρότερο πληθυσμό πόλης που αγωνίζεται στην ανώτατη ποδοσφαιρική κλίμακα της Ιταλίας, με 20.145 κατοίκους.

Η Μπρόντμπι υποδέχεται σε νοκ άουτ παιχνίδι τη Ράντερς για μια θέση στον πρώτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ που θα διεξαχθεί στα μέσα Ιουλίου. Τη νίκησε και στις δύο συναντήσεις τους στο πρωτάθλημα (2-0, 2-1) και έφτασε τα 12 σερί ματς χωρίς ήττα από αυτήν (7 νίκες).

Η πρωταθλήτρια Παλμέιρας προπορεύεται και φέτος στη Βραζιλία. Είναι η μόνη ομάδα που δεν έχει ηττηθεί, ενώ έχει δεχτεί συνολικά ένα γκολ σε έξι αγωνιστικές. Τα ξημερώματα της Δευτέρας παίζει εκτός έδρας με τη Σαπεκοένσε, η οποία έρχεται από το εκτός έδρας 2-1 επί της Κρουζέιρο.

Η δεύτερη στη βαθμολογία Ατλέτικο Μινέιρο, η οποία την Τρίτη απέκλεισε στα πέναλτι την Ουνιόν Λα Καλέρα από τη Χιλή και προκρίθηκε στον τρίτο γύρο του Συυνταμερικάνα, φιλοξενεί την Αλαγκοάνο που έρχεται από την πρώτη της επιτυχία στο πρωτάθλημα, 1-0 την Γκοϊάς.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις