ΚING BET ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 19 ΙΟΥΛΙΟΥ 2019

Το Στσέτσιν είναι ένα σημαντικό λιμάνι της Πολωνίας, το οποίο απέχει δώδεκα χιλιόμετρα από τα γερμανικά σύνορα. Είναι η πόλη όπου εδρεύει η Πογκόν, η οποία πέρσι τερμάτισε στην 7η θέση του πρωταθλήματος και των πλέι οφ.
Είναι επίσης η ομάδα στην οποία από τον περασμένο μήνα ανήκουν οι τέως παίκτες του Αστέρα Τρίπολης, Κώστας Τριανταφυλλόπουλος (25 συμ.) και Μιχάλης Μανιάς (28/4). Η Πογκόν έχει τερματίσει δύο φορές δεύτερη και έχει φτάσει τρεις φορές στον τελικό Κυπέλλου Πολωνίας, δεν έχει πάρει όμως τον τίτλο.
Δεύτερη στα πλέι άουτ τερμάτισε η Κορόνα Κίελτσε, η ομάδα στην οποία μεταγράφηκε ο Θεμιστοκλής Τζημόπουλος μετά από μια εννιαετία στον ΠΑΣ Γιάννινα.



Στη νέα του ομάδα ο διεθνής με τη Νέα Ζηλανδία αμυντικός θα βρει τον επίσης ελληνικής καταγωγής, αλλά διεθνή με την Τσεχία επιθετικό, Μίχαλ Παπαδόπουλο, ο οποίος με 32 συμμετοχές (οι 15 ως αλλαγή) και 5 γκολ πέρσι, βοήθησε την Πιάστ να κατακτήσει το πρώτο πρωτάθλημα στην ιστορία της.

Στην πρώτη συμμετοχή της πέρσι στη Γ’ Γερμανίας, η Καϊζερσλάουτερν τερμάτισε 9η. Στον όγδοο χρόνο της μακριά από την Μπουντεσλίγκα ξεκινάει ως πέμπτο φαβορί για την κατάκτηση της 3ης κατηγορίας (9.00), έχοντας ως πρώτη αντίπαλο την Ουντερχάκινγκ, η οποία δίνεται 11η στη λίστα για νικητής (30.00).

Πρώτη, στο 6.00, προσφέρεται η Ινγκολσταντ, η οποία απέτυχε στα πλέι άουτ με τη Βέχεν και επιστρέφει έτσι μετά από δέκα χρόνια στην τρίτη ποδοσφαιρική κλίμακα της Γερμανίας, έχοντας παίξει και δύο σεζόν στην Μπουντεσλίγκα.

Η πρωταθλήτρια την τελευταία διετία στην Ελβετία, Γιούνγκ Μπόις, δίνεται στο 1.50 για να πάρει τον τρίτο σερί τίτλο. Η κάτοχος των 8 προηγούμενων πρωταθλημάτων, Βασιλεία, προσφέρεται στο 2.40. Ακολουθούν αρκετά μακριά οι Ζυρίχη (20.00), Σιόν (41.00), Λουκέρνη (51.00), Σεν Γκάλεν (75.00), Τουν (101.00), Λουγκάνο (150.00), Σερβέτ (200.00) και Ξάμαξ (250.00).

Αν ποντάρεις ισόποσα στα 4 πρώτα φαβορί για την κατάκτηση του Απερτούρα στο Μεξικό, στη χειρότερη θα πάρεις τα χρήματά σου πίσω: Τίγκρες (4.00), Μοντερέι (5.00), Κλαμπ Αμέρικα (5.00) και Λεόν (8.00) κατέχουν τις θέσεις αυτές, με τις Κλαμπ Αμέρικα και Τίγκρες να είναι οι προηγούμενες νικήτριες σε Απερτούρα και Κλαουσούρα. Την Κυριακή τα ξημερώματα, στην πρεμιέρα του Απερτούρα, η Τίγκρες αντιμετωπίζει τη Μονάρκας, από την οποία είναι αήττητη εδώ και 7 αναμετρήσεις (4 νίκες).

Η Μαλίν επανήλθε στην ανώτατη κλίμακα του Βελγίου μετά από ένα έτος απουσίας, και ξεκινάει τις υποχρεώσεις της τη νέα σεζόν με το Σούπερ Καπ που διεξάγεται στην έδρα της αντιπάλου της, Γκενκ. Η πρωταθλήτρια επικράτησε στις 7 τελευταίες φορές που υποδέχτηκε τη Μαλίν.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις