KING BET ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 26 ΙΟΥΛΙΟΥ 2019

Το πρόγραμμα στην πρεμιέρα της Β’ Γερμανίας ανοίγουν απόψε δύο ομάδες που αγωνίζονταν πέρσι στην Μπουντεσλίγκα. Η Στουτγάρδη στο 2.80 είναι το πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου, ενώ το Αννόβερο στο 7.50 είναι το τρίτο.
Ανάμεσά τους, στο 4.00, βρίσκεται το Αμβούργο, το οποίο έμεινε 4ο στην περσινή πρώτη συμμετοχή στην ιστορία του στη Β’. Αντίπαλός του στην πρεμιέρα του φετινού πρωταθλήματος είναι η Ντάρμσταντ, από την οποία έχασε με ένα γκολ διαφορά στις τρεις φορές που τη φιλοξένησε την τελευταία τριετία.
Η άλλη ομάδα που υποβιβάστηκε, η Νυρεμβέργη, προσφέρεται στο 9.00 για να πάρει τον τίτλο στη Β’. Στην πρεμιέρα παίζει με τη 12η πέρσι Ντινάμο στη Δρέσδη, εκεί όπου απέφυγε την ήττα στις 6 πιο πρόσφατες επισκέψεις της (3 ισοπαλίες). Τελευταίο φιλικό και των δύο ήταν με την Παρί Σεν Ζερμέν.



Η Νυρεμβέργη ήρθε 1-1, η Ντινάμο έχασε 6-1. Οι 8 τελευταίες μεταξύ τους αναμετρήσεις είχαν «2-3 γκολ».

Στο 1.12 προσφέρεται η Σάλτσμπουργκ για να κατακτήσει τον έβδομο διαδοχικό τίτλο της. Το αυστριακό πρωτάθλημα ξεκινάει απόψε με την εκτός έδρας αναμέτρησή της με τη Ραπίντ, η οποία ήταν η μοναδική ομάδα που κέρδισε την πρωταθλήτρια στην κανονική διάρκεια του περσινού πρωταθλήματος, διακόπτοντας παράλληλα το σερί των 13 αγώνων χωρίς νίκη με αυτήν. Τον Μάιο ωστόσο συναντήθηκαν στον τελικό του Κυπέλλου, με τη Σάλτσμπουργκ να νικάει 2-0.

Στο 6.00 τιμάται η Γκενκ για να κρατήσει τα ηνία στο Βέλγιο. Πρώτο φαβορί είναι η Κλαμπ Μπριζ με 2.50 και δεύτερο η Αντερλεχτ με 3.20 (ακολουθούν Σταντάρ Λιέγης, Γάνδη, Αντβερπ και Σαρλερουά). Το πρόγραμμα ξεκινάει απόψε. Η Γκενκ υποδέχεται την Κόρτραϊκ, η οποία ήταν η μία από τις δύο ομάδες που δεν έχασαν πέρσι από την πρωταθλήτρια (η άλλη ήταν η Μουσκρόν).

Οι δύο ομάδες που υποβιβάστηκαν από το Σαμπιονά προσφέρονται ως πρώτα φαβορί για πρωταθλήτριες στη Β’ Γαλλίας που ξεκινάει απόψε. Τουλάχιστον εδώ οι τιμές είναι υψηλές, με το πρώτο φαβορί Καέν να δίνεται στο 5.00 και το δεύτερο Γκινγκάμπ στο 6.00. Ακολουθούν οι Λανς (6.00), Λοριάν (7.00) και Τρουά, Χάβρη (9.00).

Μπόκα Τζούνιορς και Ρίβερ Πλέιτ βρίσκονται στο 3.50 για κατάκτηση του πρωταθλήματος που επίσης ξεκινάει απόψε. Ακολουθεί η κάτοχος του τίτλου, Ράσινγκ Κλουμπ, με 5.50. Στο νέο πρωτάθλημα οι ομάδες είναι δύο λιγότερες (24 από 26), με τις Αρσεναλ Σαραντί και Σέντραλ Κόρδοβα να επιστρέφουν στην κατηγορία. Οι Σαν Μαρτίν Σαν Χουάν, Σαν Μαρτίν Τουκουμάν, Μπελγράνο και Τίγκρε είναι αυτές που έπεσαν στη Β’.

Στην έδρα του πρωταθλητή Αγιαξ διεξάγεται το Σούπερ Καπ Ολλανδίας ανάμεσα σε αυτόν και την Αϊντχόφεν. Την άλλη εβδομάδα ξεκινάει και το πρωτάθλημα, για το οποίο μπορείτε να ενημερωθείτε στο τρισέλιδο αφιέρωμα στο φύλλο της Τρίτης.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις