Κing Bet Τρίτη 14 Iουλίου 2009


Διαβάστε στην Kingbet της Τρίτης:

Στη μάχη του Γιουρόπα Λιγκ ρίχνεται η Λάρισα απέναντι στην Iσλανδική Ρέικιαβικ με στόχο την πρόκριση στην τρίτη προκριματική φάση της διοργάνωσης. Ολα τα νέα και οι πιο χρήσιμες στοιχηματικές πληροφορίες για τα παιχνίδια της δεύτερης προκριματικής φάσης.

Ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος προβλέπει ότι θα γίνει κλειστό ματς στην συνάντηση της «βυσσινί θύελλας» στην Ισλανδία, ενώ «σούζα» φαντάζεται το «αλογάκι» ο Νίκος Κουλιανός.

Το Τσάμπιονς Λιγκ είναι εδώ, με τον δεύτερο προκριματικό γύρο για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Πλήρεις αναλύσεις για τις 17 αναμετρήσεις από το έμπειρο επιτελείο συντακτών της Kingbet.

Την βεβαιότητά του ότι ο Εντσο Μαρέσκα είναι ο ιδανικός αντικαταστάστης του Μπελούτσι, μας εκφράζει ο Γιάννης Καρατζαφέρης, ενώ αναλύει όλα τα συν και τα πλην της συγκεκριμένης κίνησης του Ολυμπιακού.

Ο Νικήτας Σουλούνιας μας πληροφορεί ότι περιμένει να γίνει «χαμός στο Μπέλο Οριζόντε», αφού 3000 οπαδοί της Εστουδιάντες θα ακολουθήσουν την ομάδα τους στον δεύτερο τελικό του Κόπα Λιμπερταδόρες κόντρα στην Κρουζέιρο.

Σε «ευρωπαϊκή τοκογλυφία» αναφέρεται ο Φώντας Τσούνης, ο οποίος κάνει παιχνίδι με τις χαμηλές αποδόσεις στα παιχνίδια των ευρωπαϊκών κυπέλλων.

Εμβόλιμη αγωνιστική στην Βραζιλία με πολλά σημαντικά παιχνίδια και στοιχηματικές ευκαιρίες. Ολα τα νέα των ομάδων από τον Στέλιο Πανικίδη.

Στα όρια φτάνουν την σύγκρουσή τους με τον ΟΠΑΠ οι πράκτορες, οι οποίοι τονίζουν ότι «θα ανοίξουν μόνο αν δικαιωθούν».

Ακόμα, οι εμφανίσεις στο Kino και οι συμπεριφορές των αριθμών στα υπόλοιπα παιχνίδια του ΟΠΑΠ, τα νέα του Ιπποδρόμου από τον Sir Ganian, και βέβαια τα πιο εξειδικευμένα στατιστικά για ειδικά στοιχήματα.

Μην χάσετε την King Bet της Τρίτης!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις