Κing Bet Τρίτη 28 Iουλίου 2009


Διαβάστε στην King Bet της Τρίτης:

Η «μάχη» για την είσοδο στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ μόλις τώρα ξεκινάει για τους δύο εκπροσώπους της Ελλάδας. Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός τίθενται αντιμέτωποι με Σλόβαν Μπρατισλάβας και Σπάρτα Πράγας αντίστοιχα, ενώ διεξάγονται ακόμα 13 αναμετρήσεις. «Ψαγμένες» αναλύσεις και τα τελευταία νέα για όλες τις ομάδες.

Τρίτη προκριματική φάση στο Γιουρόπα Λιγκ. Ο ΠΑΟΚ ταξιδεύει στη Νορβηγία για τη σύγκρουση με τη Βαλερένγκα, σπουδαίες αναμετρήσεις για το «μικρό» Τσάμπιονς Λιγκ. Το έμπειρο επιτελείο συντακτών της KING BET σας μεταφέρει λεπτομερώς το κλίμα και τις τελευταίες ειδήσεις για όλα τα ζευγάρια.

«Ισορροπημένα» χαρακτηρίζει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος τα παιχνίδια των δύο ελληνικών ομάδων για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Με βάση την παράδοση, ο Πάνος Παπατσώρης πιστεύει ότι ο Παναθηναϊκός θα συνεχίσει την «πελατειακή» σχέση με τη Σπάρτα Πράγας και γι’ αυτό τονίζει χαρακτηριστικά: «Πελάτες οι Τσέχοι».

Ο Φωτάς Τσούνης αναρωτιέται πώς θα ήταν τα πράγματα «αν ο Μήτρογλου ήταν Βραζιλιάνος», την ώρα που ο Γιάννης Καρατζαφέρης καταθέτει τα «παράπονά» του για την αποδυνάμωση της Αρσεναλ.

Φουλ αγωνιστική δράση με εμβόλιμη αγωνιστική για τρίτη διαδοχική εβδομάδα και ο Στέλιος Πανικίδης μας μεταφέρει με κάθε λεπτομέρεια τις αλλαγές που έχουν συντελεστεί στις ομάδες μετά τις τελευταίες αγωνιστικές, καθώς και όλα τα νέα των 20 ομάδων του Μπραζιλεϊράο.

Από το Bet Radar μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις κινήσεις της αγοράς και ποια ματς «φορτώνονται» στο εξωτερικό.

Ακόμα, δύο σελίδες για KΙΝΟ, ΤΖΟΚΕΡ, ΛΟΤΤΟ, τα νέα του Ιπποδρόμου από τον Sir Ganian και βέβαια τα πιο εξειδικευμένα στατιστικά για ειδικά στοιχήματα.

Μην χάσετε την King Bet της Τρίτης!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις