King Bet Παρασκευή 24 Ιουλίου 2009


Διαβάστε στην King Bet της Παρασκευής.

Ο Βαγγέλης Λυκάκης μας ταξιδεύει στο Μεξικό. Πρεμιέρα στο νέο πρωτάθλημα, με πλήρες αφιέρωμα για όλες τις ομάδες, λίγες ώρες πριν από την πρώτη σέντρα.

Η σεζόν ανοίγει σε Γαλλία, Βέλγιο, Ολλανδία, με τη διεξαγωγή του Σούπερ Καπ στις τρεις αυτές χώρες. Θανάσης Κυλώνης και Νίκος Μπέλτσος μάς βάζουν στο κλίμα και μας δίνουν το στίγμα για το πώς θα παρουσιαστούν οι αντίπαλοι.

Μίλτος Ζωγράφος και Γιάννης Γεωργόπουλος μας μεταφέρουν όλες τις εξελίξεις από το μέτωπο της Σκανδιναβίας. Με τον Λάρσον τα έχουν οι οπαδοί της Χέλσινγκμποργκ, ενώ έξι παίκτες αποχαιρέτησε η Λιν, «χτυπημένη» από την οικονομική κρίση.

Στο Τσάλεντζ Καπ της Σκωτίας αναζητεί το στήριγμα του κουπονιού ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος, ενώ προβλέπει πως οι Ισπανοί θα πάρουν την πρόκριση για τα ημιτελικά στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U19.

Στα πρωταθλήματα της Δανίας και της Αυστρίας στρέφεται για να ποντάρει ο Φώντας Τσούνης, ενώ ο Γιάννης Καρατζαφέρης δείχνει εμπιστοσύνη στην Ελφσμποργκ.

Ο Guru L βρίσκει 4 δυνατά στάνταρ από Βραζιλία, Νορβηγία και Σουηδία, ενώ ψάχνει τρεις μεγάλες εκπλήξεις που πληρώνουν γερά.

Από το Bet Radar μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις κινήσεις της αγοράς και ποια ματς φορτώνονται στο εξωτερικό.

Η πολύ καλή πορεία της Εθνικής ομάδας Νέων Ανδρών στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα μπάσκετ U20 που διεξάγεται στη Ρόδο δεν αφήνει… ασυγκίνητο τον Τόλη Κοτζιά, που «προειδοποιεί» τους διεθνείς μας ενόψει του προημιτελικού με την Κροατία.

Το FIGHT CLUB άνοιξε συνομιλία με τον Σαμουέλ Ετό και σας παρουσιάζει όλο το… διάλογο.

Στο προσκήνιο οι συμβάσεις των πρακτόρων και το θέμα του τσιγάρου. Η KINGBET μεταφέρει όλο το ρεπορτάζ και το παρασκήνιο.

Ακόμα, δύο σελίδες για KΙΝΟ, ΤΖΟΚΕΡ, ΛΟΤΤΟ, τα νέα του Ιπποδρόμου από τον Sir Ganian, και βέβαια τα πιο εξειδικευμένα στατιστικά για ειδικά στοιχήματα.

Μην χάσετε την King Bet της Παρασκευής!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις