King Bet Παρασκευή 31 Ιουλίου 2009


Διαβάστε στην King Bet της Παρασκευής.
Ολλανδία και Βέλγιο κάνουν πρεμιέρα και ο Νίκος Μπέλτσος αναλύει το προφίλ των ομάδων για τη νέα αγωνιστική περίοδο σε ένα πλήρες αφιέρωμα, λίγες ώρες πριν από την πρώτη σέντρα.

Η σεζόν ανοίγει στη Γερμανία με το Κύπελλο και ο Γιώργος Βαβρίτσας μας μεταφέρει τα νέα των ομάδων και των τριών επαγγελματικών κατηγοριών

Γαλλία και Σκωτία μπαίνουν στην τελική ευθεία για την έναρξη των πρωταθλημάτων, προέχει όμως το Λιγκ Καπ. Θανάσης Κυλώνης και Μανώλης Ηλιάκης μας βάζουν στο κλίμα και μας δίνουν το στίγμα για το πώς θα παρουσιαστούν οι αντίπαλοι.

Στην Αλκμααρ και την επιθετική της φιλοσοφία «ποντάρει» ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος, ο οποίος αναμένει να μπουν οι πρωταθλητές Ολλανδία στη νέα σεζόν «με την περσινή φόρα».

Στις νοκ-άουτ αναμετρήσεις του Κυπέλλου Γερμανίας στρέφεται ο Πάνος Παπατσώρης, ο οποίος πιστεύει ότι «υπάρχουν ευκαιρίες», δίνοντας τις δικές του, πάντα έγκυρες προβλέψεις.

Στην Γκέτεμποργκ και στην πανίσχυρη έδρα της στηρίζεται ο Γιάννης Καρατζαφέρης, ο οποίος προβλέπει «πολλά γκολ στο Ούλεβι».

Οι καλύτεροι αρθρογράφοι είναι μόνο εδώ. Από σήμερα στο επιτελείο της KING BET και ο Σταύρος Κολίλας, ο οποίος μας προσφέρει όλα τα στοιχηματικά «απρόβλεπτα»!

Ανακατατάξεις στην Α’ Σκωτίας και στην Ιρλανδία, καθώς βρίσκονται υπό διάλυση λόγω οικονομικών ατασθαλιών Λίβινγκστον και Κορκ. Τα τελευταία νέα και όλες τις εξελίξεις μας μεταφέρουν οι Μανώλης Ηλιάκης και Θοδωρής Χαρόπουλος.
Ο Κατάσκοπος μας πληροφορεί για όλες τις «παρασκηνιακές» εξελίξεις στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου, ενώ «βγάζει στη φόρα» τον προβληματισμό του Παναθηναϊκού, αλλά και τις…προτάσεις για τυχόν αλλαγή τεχνικού...
Από το Bet Radar μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις κινήσεις της αγοράς και ποια ματς φορτώνονται στο εξωτερικό.
Ακόμα, δύο σελίδες για KΙΝΟ, ΤΖΟΚΕΡ, ΛΟΤΤΟ, τα νέα του Ιπποδρόμου από τον Sir Ganian, και βέβαια τα πιο εξειδικευμένα στατιστικά για ειδικά στοιχήματα.

Μην χάσετε την King Bet της Παρασκευής!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις