King Bet Παρασκευή 10 Ιουλίου 2009



Διαβάστε στην King Bet της Παρασκευής:

Ξεκίνημα της νέας σεζόν στην Ελβετία, με εκτενέστατο αφιέρωμα από τον Πάνο Σκουρογιάννη, για όλα τα νέα των ομάδων. Ποιοι έφυγαν, ποιοι ήρθαν και το νέο προφίλ των 10 συμμετεχόντων της Σούπερ Λιγκ.

Προβάδισμα της Ατλέτικο Μινέιρο στην έδρα της Κρουζέιρο «βλέπει» ο Νικήτας Σουλούνιας, λόγω της συμμετοχής των γηπεδούχων στον τελικό του Λιμπερταδόρες, την έκπληξη της Γιαμαγάτα επί της Γιοκοχάμα προτείνει ο Νίκος Αβραμίδης.

Πρωτάθλημα των ανατροπών και των αλλαγών εκείνο της Βραζιλίας και ο Στέλιος Πανικίδης μας «βάζει» στο κλίμα του Μπραζιλεϊράο, μεταφέροντας όλες τις εξελίξεις και τα στοιχηματικά νέα από τη χώρα του καφέ.

Ενα βήμα πριν από την προημιτελική φάση βρίσκεται το Γκόλντεν Καπ. Αναλύσεις, τα νέα των ομάδων και όλες οι χρήσιμες πληροφορίες και στατιστικά για τη διοργάνωση.

Συναρπαστική εξέλιξη έχουν τα σκανδιναβικά πρωταθλήματα και οι Μίλτος Ζωγράφος και Γάννης Γεωργόπουλος μας μεταφέρουν όλες τις εξελίξεις και το κλίμα που επικρατεί στους συλλόγους της Νορβηγίας και της Σουηδίας.

Την ομάδα-έκπληξη της επόμενης 10ετίας στη Γερμανία, μας αποκαλύπτει ο Γιώργος Βαβρίτσας.

Για όλες τις μεταγραφικές κινήσεις και τις φήμες που κυκλοφορούν για το μεταγραφικό παζάρι της Αγγλίας μας πληροφορεί ο Λάμπρος Γκαραγκάνης.

Με ψαγμένα over και under εμπλουτίζει σε αυτό το τεύχος τη στήλη του ο Φώντας Τσούνης. Τι παίζει η Ευρώπη, οι πιο δυνατές προϊστορίες και οι υπόλοιπες ενότητες από τη στοιχηματική έρευνα του «Στοιχηθείτε».

Συναρπαστικό αναμένεται το Γκραν Πρι του Νίρμπουργκρινγκ και ο Θωμάς Γεωργίου μας επισημαίνει κάθε τι σημαντικό αναφορικά με τον 9ο αγώνα για τη φετινή σεζόν στη Φόρμουλα 1.

«Καλό παιδί να ‘ναι κι ό,τι να ‘ναι» μας λένε οι Fight Club.

Ακόμα, οι εμφανίσεις στο Kino και οι συμπεριφορές των αριθμών στα υπόλοιπα παιχνίδια του ΟΠΑΠ, τα νέα του Ιπποδρόμου από τον Sir Ganian, και βέβαια τα πιο εξειδικευμένα στατιστικά για ειδικά στοιχήματα.

Μην χάσετε την King Bet της Παρασκευής!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις