Κing Bet Τρίτη 21 Iουλίου 2009


Διαβάστε στην Kingbet της Τρίτης:

Παιχνίδια που «κόβουν την ανάσα» σε Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα Λιγκ. Με την «πλάτη στον τοίχο» πολλά από τα φαβορί, τα οποία έπεσαν θύματα εκπλήξεων στις πρώτες αναμετρήσεις. Αναλυτικά τα τελευταία νέα και οι χρησιμότερες πληροφορίες για όλες τις ομάδες από το έγκυρο επιτελείο της Kingbet.

Η απόδοση των Θεσσαλών θα είναι αυτή που θα καθορίσει την πορεία του ζευγαριού Λάρισα-ΚΡ Ρέικιαβικ, σύμφωνα με τον Χρήστο Σωτηρακόπουλο, ο οποίος τονίζει χαρακτηριστικά «Στο χέρι της Λάρισας η πρόκριση».

Πρόκριση της Σάλτσμπουργκ επί της Μποέμιαν και με νίκη μάλιστα της πρώτης προβλέπει ο Πάνος Παπατσώρης.

Ο Γιάννης Καρατζαφέρης επιχειρεί να μας λύσει τις «αιώνιες απορίες» του καλοκαιριού, αναλύοντας την εικόνα που παρουσιάζουν Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός ενόψει των προκριματικών για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Για δεύτερη διαδοχική εβδομάδα υπάρχει φουλ αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Βραζιλίας, με τον Στέλιο Πανικίδη να μας μεταφέρει όλα τα νέα και τα τεκταινόμενα από τη χώρα του καφέ!

Στα ημιτελικά έφτασε πλέον η διοργάνωση του Γκολντ Καπ και όλες οι «μεγάλες δυνάμεις» της Βορείου και της Κεντρικής Αμερικής «ερίζουν» για την κατάκτηση του τροπαίου.

Ανεστάλησαν οι κινητοποιήσεις τον πρακτόρων με σκοπό την επίλυση του προβλήματος που προέκυψε με τη φορολόγηση και την αποφυγή περαιτέρω μείωσης του τζίρου για τα πρακτορεία. Ολες οι εξελίξεις και τα νέα από το «μέτωπο της μάχης» με τον ΟΠΑΠ και την κυβέρνηση.

Οι Fight Club αναρωτιούνται αν «η ζέστη βαράει στο κεφάλι» και μας δίνουν πλήρως τη δική τους άποψη περί του θέματος!

Ακόμα, δύο σελίδες για KΙΝΟ, ΤΖΟΚΕΡ, ΛΟΤΤΟ, τα νέα του Ιπποδρόμου από τον Sir Ganian, και βέβαια τα πιο εξειδικευμένα στατιστικά για ειδικά στοιχήματα.

Μην χάσετε την King Bet της Τρίτης!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις