King Bet Παρασκευή 17 Ιουλίου 2009


Διαβάστε στην Kingbet της Παρασκευής:

«Ζεσταίνονται» οι στοιχηματικές μηχανές για τη νέα αγωνιστική περίοδο με την εκκίνηση των πρωταθλημάτων σε Δανία και Αυστρία. Εκτενέστατα αφιερώματα για τις δύο λίγκες, με το προφίλ όλων των συμμετεχόντων και τις όποιες αλλαγές πραγματοποιήθηκαν, από τον Μίλτο Ζωγράφο και τον Αντώνη Λιάσκο.

Πρόκριση για την Κόστα Ρικα στα ημιτελικά του Γκολντ Καπ προβλέπει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος.

Ο Γιάννης Καρατζαφέρης «βλέπει» εύκολη επικράτηση και επιστροφή στις νίκες για την Γκέτεμποργκ.

«Τρένο εξπρές» θεωρεί την Κασίμα ο Πάνος Παπατσώρης, ο οποίος δίνει τις προτάσεις του για το πρωτάθλημα της Ιαπωνίας.

Εξω από τα καλοκαιρινά τεκταινόμενα μένει ο Νίκος Κουλιανός, ο οποίος «στέλνει» τον τίτλο στη Μασσαλία, καταθέτοντας την άποψή του για τους νικητές των μεγαλύτερων πρωταθλημάτων.

Αρωμα Γερμανίας παίρνουμε με τη διεξαγωγή του Σούπερ Καπ, με τις Βόλφσμπουργκ και Βέρντερ να «κονταροχτυπιούνται» για τον πρώτο τίτλο της χρονιάς.

Στα σκανδιναβικά πρωταθλήματα εστιάζει ο Φώντας Τσούνης, ο οποίος έχει «επίκεντρο τον Βορρά».

Αγωνιστική των ντέρμπι στη Βραζιλία, σε μια λίγκα με πολλές μεταβολές στις τεχνικές ηγεσίες και τα ρόστερ των ομάδων. Ο Στέλιος Πανικίδης μας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις και τα νέα του βραζιλιάνικου πρωταθλήματος.

«Φωτιά στην κορυφή» της Α’ Σουηδίας έχουν βάλει 5 ομάδες που «σφετερίζονται» τον τίτλο του πρωταθλήματος. Ο Μίλτος Ζωγράφος μας μεταφέρει το κλίμα που επικρατεί στις ομάδες της Αλσβένσκαν.

Ολα τα νέα από την κόντρα των πρακτόρων με τον ΟΠΑΠ για το «χαράτσι» της φορολογίας 10% επί των κερδών. Ποιες είναι οι επόμενες κινήσεις του ΟΠΑΠ, τι συνέπειες αναμένεται να έχει η απεργία.

Ακόμα, δύο σελίδες για KΙΝΟ, ΤΖΟΚΕΡ, ΛΟΤΤΟ, τα νέα του Ιπποδρόμου από τον Sir Ganian, και βέβαια τα πιο εξειδικευμένα στατιστικά για ειδικά στοιχήματα.

Μην χάσετε την King Bet της Παρασκευής!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις