King Bet Τρίτης 12 Iανουαρίου 2010

ΕΒΔΟΜΑΔΑ Κυπέλλων αυτή που διανύουμε, καθώς σε 9 διαφορετικές χώρες διεξάγονται ματς για Κύπελλο ή Λιγκ Καπ. Στην Ελλάδα, υπάρχουν 4 αγώνες της φάσης των «16». Στην Αγγλία, λαμβάνει χώρα μία αναμέτρηση για το Λιγκ Καπ (Μπλάκμπερν – Αστον Βίλα) και 8 για το Κύπελλο (επαναληπτικοί), αλλά το ενδεχόμενο να αναβληθούν κάποια ματς είναι πολύ πιθανό, λόγω της κακοκαιρίας που έχει πλήξει το Νησί.

ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ, ωστόσο, τούτο το τριήμερο εστιάζεται στο Κύπελλο Ιταλίας, όπου θα συγκρουστούν η Γιουβέντους με τη Νάπολι, σε μια από τις τελευταίες… ελπίδες του Τσίρο Φεράρα να σώσει την καρέκλα του στον πάγκο της «Κυρίας».

ΕΞΙΣΟΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ παιχνίδι και στο Κύπελλο Ισπανίας, όπου η Μπαρτσελόνα καλείται να ανατρέψει το 1-2 του «Καμπ Νόου» με τη Σεβίλλη και να πάρει την πρόκριση για την 8άδα. Στη Γαλλία, υπάρχουν αναμετρήσεις για το Λιγκ Καπ, με το Σεντ Ετιέν – Μαρσέιγ να τραβά πάνω του τα φώτα.

ΚΑΝΟΝΙΚΑ συνεχίζεται το Κόπα Αφρικα στα γήπεδα της Αγκόλας, παρά το τρομοκρατικό χτύπημα στην αποστολή του Τόγκο. Το τριήμερο διεξάγονται 6 αγώνες, που αναμένεται να τραβήξουν τζίρους μετά το εκπληκτικό 4-4 της πρεμιέρας.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις