King Bet Τρίτης 26 Iανουαρίου 2010

Η ΕΜΒΟΛΙΜΗ αγωνιστική στην Πρέμιερ Λιγκ ξεχωρίζει στο τριήμερο, και σε αυτά τα ματς αναμένεται να γίνουν οι μεγαλύτεροι τζίροι.

Ωστόσο, ο αγώνας που συγκεντρώνει όλα τα βλέμματα και η ποδοσφαιρική Ευρώπη περιμένει με αγωνία είναι ο επαναληπτικός στο Λιγκ Καπ, μεταξύ της Γιουνάιτεντ και της Σίτι. Η νίκη της ομάδας του Μαντσίνι στο πρώτο παιχνίδι (2-1), η λεκτική κόντρα ανάμεσα σε Τέβες και Νέβιλ και η παραδοσιακή έχθρα των δύο ομάδων του Μάντσεστερ προσδίδουν έξτρα κίνητρο. Ενα ενδιαφέρον θέμα μπορείτε να διαβάσετε στη σελίδα 11 από τον Σταύρο Κολίλα.

ΜΕΓΑΛΟ ματς και στο Κύπελλο Ιταλίας, αν και στην κατάσταση που βρίσκεται η Γιουβέντους, η αποστολή της θριαμβεύτριας του μιλανέζικου ντέρμπι Ιντερ θεωρείται πιο εύκολη από κάθε άλλη φορά. Για τις πληγές της Γιούβε γράφει σχετικά ο Ναπολιτάνο στη σελίδα 34.

Στο Κύπελλο Ισπανίας διεξάγονται οι επαναληπτικοί αγώνες της προημιτελικής φάσης και ο Γιώργος Χαϊκάλης περνάει από μικροσκόπιο τα τέσσερα ζευγάρια (σελίδες 36-37).

Ματς Κυπέλλων και σε Βέλγιο, Ολλανδία, Γαλλία (μαζί με Λιγκ Καπ), Τουρκία, πρεμιέρα στο Λιμπερταδόρες με τα διπλά παιχνίδια της προκριματικής φάσης, ενώ στην Αγγλία υπάρχουν αναμετρήσεις σε όλες τις μικρές κατηγορίες.

Ολα αυτά, μαζί φυσικά με τα ημιτελικά του Κόπα Αφρικα, συγκροτούν ένα πολύ ελκυστικό κουπόνι. Θυμίζουμε ότι ο μεγάλος διαγωνισμός της KING BET για ένα διήμερο ταξίδι στο Λονδίνο και την παρακολούθηση του αγώνα Αρσεναλ – Γουέστ Χαμ από V.I.P. σουίτα του «Εμιρεϊτς» συνεχίζεται κανονικά με μεγάλη ανταπόκριση από τους αναγνώστες.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις