King Bet Τρίτης 19 Iανουαρίου 2010

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ ΣΤΗΝ KING BET

ΟΙ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΣΤΗΝ KING BET. Καθώς η προσφορά με το διήμερο ταξίδι στο Λονδίνο και την παρακολούθηση του αγώνα Αρσεναλ – Γουέστ Χαμ από V.I.P. σουίτα του «Εμιρεϊτς» συνεχίζεται (μάλιστα, υπάρχει ήδη μεγάλη ανταπόκριση), καλωσορίζουμε στην εφημερίδα 5 νέες στήλες, με στόχο την πληρέστερη ενημέρωση των αναγνωστών μας.

Η ΠΡΩΤΗ ΑΦΟΡΑ το ασιατικό χάντικαπ, τόσο για τις κινήσεις του μεσοβδόμαδου κουπονιού όσο και το αντίστοιχο του Σαββατοκύριακου. Η δεύτερη, υπογεγραμμένη από «επαγγελματία» του χώρου, θα αποκαλύπτει τα μυστικά του τζόγου. Η τρίτη έχει θέματα από το χώρο του στοιχήματος, τόσο για ομάδες όσο και για πρωταθλήματα, ώστε να ξέρετε πού και πότε συμφέρει να ποντάρετε. Η τέταρτη παρουσιάζει τις εταιρείες στο διαδίκτυο, με όσα πρέπει να γνωρίζετε πριν αποφασίσετε να γίνετε μέλη, μαζί με τις προσφορές κάθε εταιρείας. Η πέμπτη είναι αφιερωμένη στο πόκερ, ένα παιχνίδι που έχει πολλούς φανατικούς φίλους στη χώρα μας.

ΤΟ ΜΕΣΟΒΔΟΜΑΔΟ κουπόνι παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς περιλαμβάνει αγώνες από πολλές διαφορετικές διοργανώσεις. Το βάρος πέφτει στις πλήρεις αγωνιστικές σε Α’ και Β’ Γαλλίας, όμως ξεχωριστή σημασία έχει το ντέρμπι του Μάντσεστερ, ανάμεσα στη Σίτι και τη Γιουνάιτεντ για το Λιγκ Καπ. Το Κόπα Αφρικα συνεχίζεται με τις αναμετρήσεις της τελευταίας αγωνιστικής, σε Ελλάδα, Αγγλία, Σκωτία, Ισπανία, Ιταλία, Πορτογαλία και Βέλγιο υπάρχει Κύπελλο, μαζί με κάποιους εξ αναβολής αγώνες.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις