King Bet Παρασκευής 8 Ιανουαρίου 2009

Η ΠΡΩΤΗ ΜΕΓΑΛΗ διοργάνωση του 2010 είναι προ των πυλών. Το Κόπα Αφρικα ξεκινά την Κυριακή σε τέσσερα γήπεδα της Αγκόλας και θα μας κρατήσει συντροφιά μέχρι την τελευταία μέρα του Ιανουαρίου.

Στην KING BET θα βρείτε ένα σπέσιαλ αφιέρωμα 13 σελίδων στο Κύπελλο Εθνών της Αφρικής με παρουσίαση των 16 ομάδων. Μελετήστε τους προπονητές και τα αστέρια κάθε χώρας, χρήσιμα στοιχεία από το παρελθόν και μάθετε ποιοι ευρωπαϊκοί σύλλογοι πλήττονται από την απουσία των Αφρικανών ποδοσφαιριστών.

ΕΚΤΟΣ από την έναρξη του Κόπα Αφρικα, σ’ αυτό το κουπόνι βρίσκουμε και πολλά σημαντικά ματς από τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Κορυφαίο όλων, βέβαια, το Γιουβέντους – Μίλαν, για το οποίο μπορείτε να διαβάσετε έξτρα θέμα του Ναπολιτάνο.

Οι Ιταλοί, μετά την εμβόλιμη αγωνιστική την περασμένη Τετάρτη, ξαναμπαίνουν στα γήπεδα αυτό το Σαββατοκύριακο, όπως και η δική μας Σούπερ Λίγκα, με τους αγώνες της 17ης αγωνιστικής, στα… μεθεόρτια του ντέρμπι στο Φάληρο. Δοκιμασία περιμένει τον Παναθηναϊκό στα Πηγάδια με την Ξάνθη του Γιάννη Ματζουράκη, ο οποίος συνηθίζει να στριμώχνει τους «πράσινους», όπως γράφει και ο Κώστας Νικολακόπουλος.

ΤΟ ΚΥΜΑ κακοκαιρίας που πλήττει τη Βρετανία έχει οδηγήσει σε αναβολή πολλούς αγώνες και μέχρι τη διεξαγωγή των αναμετρήσεων αναμένεται να προστεθούν κι άλλοι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΗΝ KING BET όλες τις τελευταίες ειδήσεις, τα στατιστικά και τις προτάσεις των καλύτερων συντακτών!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις