King Bet Παρασκευής 22 Ιανουαρίου 2010

Η ΑΔΡΕΝΑΛΙΝΗ στα ύψη. Κοιτάξτε λίγο το κουπόνι και θα καταλάβετε πόσα κρίνονται αυτό το διήμερο. Παρότι, λοιπόν, απουσιάζει η Πρέμιερ Αγγλίας (μόνο το Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Χαλ θα διεξαχθεί), καθώς υπάρχει Κύπελλο, εντούτοις στα υπόλοιπα πρωταθλήματα βρίσκουμε πολλά μεγάλα παιχνίδια που κλέβουν την παράσταση.

Στη Σούπερ Λίγκα, το πρόγραμμα «λέει» Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ και Αρης – Παναθηναϊκός, σε δύο αναμετρήσεις που θα καθορίσουν σε τεράστιο βαθμό τόσο την εξέλιξη της σεζόν. Αν η ομάδα του Νιόπλια περάσει νικηφόρα από τη Θεσσαλονίκη και οι «ερυθρόλευκοι» δεν νικήσουν τον ΠΑΟΚ, τότε ουσιαστικά η κορυφή θα βαφτεί «πράσινη», ενώ θα ανάψει για τα καλά η μάχη για τη δεύτερη θέση.

Αν, όμως, ο Παναθηναϊκός αφήσει βαθμούς στο «Βικελίδης», ο Ολυμπιακός έχει τη δυνατότητα να… μαζέψει τη διαφορά των 7 βαθμών και να δώσει νέο ενδιαφέρον.

Ιδια πάνω κάτω εικόνα και στο Καμπιονάτο, με το ντέρμπι Ιντερ – Μίλαν να δεσπόζει του προγράμματος, στην τελευταία ίσως απόπειρα των «ροσονέρι» να προσεγγίσουν την αντίπαλό τους.

Και στην Ιταλία, όμως, υπάρχει και δεύτερο μεγάλο ματς, με τη Γιουβέντους να υποδέχεται τη Ρόμα, έχοντας ως κεντρικό πρόσωπο τον Ρανιέρι που απολύθηκε πέρσι από τη «Γηραιά Κυρία».

Σπουδαίος αγώνας και στη Γερμανία, με Βέρντερ και Μπάγερν να μονομαχούν στη Βρέμη, ενώ στην Ισπανία ξεχωρίζει η εκτός έδρας δοκιμασία της Μπαρτσελόνα με τη Βαγιαδολίδ.

Αναλύσεις, στατιστικά, παρασκήνιο, πίνακες και οι προτάσεις των κορυφαίων για τους 193 αγώνες του κουπονιού στην Κing Bet της Παρασκευής!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις