King Bet Παρασκευής 29 Ιανουαρίου 2010

ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ συμπληρώνονται από την καθιέρωση του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ στη χώρα μας. Δέκα χρόνια με πολλές αλλαγές και διαφοροποιήσεις, με επιτυχίες και αποτυχίες για το παικτικό κοινό, που αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή αυτό το παιχνίδι και το έχει εκτοξεύσει σε επίπεδο τζίρων. Για την πορεία του παιχνιδιού και τις εξελίξεις όλο αυτό το διάστημα μπορείτε να διαβάσετε το θέμα που υπογράφει ο Σταύρος Κολίλας στην KING BET.

ΑΠΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ πλευράς, το κουπόνι του τετραημέρου περιλαμβάνει πολλά μεγάλα ματς. O Παναθηναϊκός συγκρούεται με την ΑΕΚ, σε ένα από τα τελευταία… υψηλά εμπόδια των «πρασίνων» στο δρόμο προς τον τίτλο.

ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ, η Αρσεναλ υποδέχεται τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σε μια κρίσιμη αναμέτρηση, καθώς η εμβόλιμη αγωνιστική έφερε ανακατατάξεις στην κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ.

ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ, υπάρχει το ντέρμπι Φέγενορντ – Αγιαξ, που παραδοσιακά προκαλεί το ενδιαφέρον της ποδοσφαιρικής Ευρώπης.

ΣΤΗΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ξεκινάει το πρωτάθλημα Κλαουσούρα και οι 20 ομάδες μπαίνουν στο μικροσκόπιο της ΚΙΝG ΒΕΤ, σε ένα πεντασέλιδο αφιέρωμα.

ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ, η Ρεάλ δοκιμάζεται με τη Λα Κορούνια στο «Ριαθόρ», σε ένα γήπεδο όπου έφυγε για τελευταία φορά νικήτρια το 1992! Νάπολι – Τζένοα, Πάρμα – Ιντερ, Γιουβέντους – Λάτσιο στην Ιταλία και Μπράγκα – Σπόρτινγκ Λισσαβώνας στην Πορτογαλία συνθέτουν τα κορυφαία ματς του γουικέντ, για τα οποία θα βρείτε τις καλύτερες αναλύσεις και προτάσεις. Μην ξεχνάτε ότι μπορείτε και από σήμερα να ξεκινήσετε τη συλλογή 10 κουπονιών για τον μεγάλο διαγωνισμό της KING BET με το διήμερο ταξίδι στο Λονδίνο.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις