King Bet Τρίτης 5 Iανουαρίου 2010

ΚΑΛΥΤΕΡΟ ποδαρικό δεν θα μπορούσαμε να φανταστούμε στο πρώτο φύλλο της νέας χρονιάς. Με πλήρη αγωνιστική στη Σούπερ Λίγκα, την Α’ και Β’ Ιταλίας, με Κύπελλο Ισπανίας, αλλά και Λιγκ Καπ Αγγλίας.

Και από ντέρμπι, πάρα πολλά. Κορυφαίο όλων, βέβαια, το Ολυμπιακός – ΑΕΚ στο Φάληρο, σε μια αναμέτρηση με τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον.

ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΤΣ στο «Γ. Καραϊσκάκης», στην πρώτη αγωνιστική του β’ γύρου ξεχωρίζει ο αγώνας ΠΑΟΚΠανιώνιος, ο Αρης έρχεται αντιμέτωπος με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, ενώ ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την ομάδα από την οποία γνώρισε την τελευταία εντός έδρας ήττα του, τον Εργοτέλη.

ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ, η Ιντερ έχει επικίνδυνη αποστολή στη Βερόνα με την Κιέβο, η Γιουβέντους πηγαίνει στην Πάρμα, η Μίλαν φιλοξενεί την Τζένοα, όμως την παράσταση κλέβει το ντέρμπι της Τοσκάνης ανάμεσα στη Σιένα και τη Φιορεντίνα.

ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ υπάρχουν δύο εξ αναβολής ματς για το πρωτάθλημα, όμως τα φώτα πέφτουν στη μεγάλη κόντρα του Μάντσεστερ για το Λιγκ Καπ μεταξύ της Σίτι και της Γιουνάιτεντ.

ΤΕΛΟΣ, στο Κύπελλο Ισπανίας, συγκρούονται η Μπαρτσελόνα με τη Σεβίλλη στο κορυφαίο ζευγάρι της φάσης των «16». Ενημέρωση για όλα τα παιχνίδια, με τις καλύτερες προτάσεις, πλούσια στατιστικά και παρασκήνιο.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις