KING ΒΕΤ Παρασκευής 10 Δεκεμβρίου

Η ΦΑΣΗ των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ τελείωσε και η κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση του πλανήτη θα μας απασχολήσει πάλι στα μέσα Φεβρουαρίου. Εν αναμονή της τελευταίας αγωνιστικής στο Γιουρόπα Λιγκ την ερχόμενη εβδομάδα, όπου θα μάθουμε και τις 48 ομάδες που θα συνεχίσουν στα δύο ευρωπαϊκά Κύπελλα το 2011, τούτο το γουικέντ υπάρχουν πολλά σημαντικά ματς σε όλα τα πρωταθλήματα, αλλά τα δύο που κλέβουν την παράσταση γίνονται στην Αγγλία. Την Κυριακή Τότεναμ – Τσέλσι και τη Δευτέρα Μάντσεστερ Γ. – Αρσεναλ, σε δύο αγώνες που θα αλλάξουν το τοπίο στην κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ και τα αποτελέσματά τους θα καθορίσουν σε μεγάλο βαθμό την πορεία των τεσσάρων αυτών ομάδων στη συνέχεια. Ωστόσο, η 17η αγωνιστική στην Πρέμιερ περιλαμβάνει και πολλά γειτονικά ντέρμπι, τα οποία αναφέρει ο Billaras στη σελίδα 10.


ΣΤΗΝ ΜΠΟΥΝΤΕΣΛΙΓΚΑ, η Ντόρτμουντ δεν έχει καμιά διάθεση να κάνει… στάση, αλλά ο Νίκος Πασβάντης (σελ. 41) έχει όλη την… καλή διάθεση να την κοντράρει στο ματς με τη Βέρντερ. Από τα πιο ενδιαφέροντα ματς της αγωνιστικής στη Γερμανία αυτό που θα διεξαχθεί στο Αμβούργο ανάμεσα στην τοπική ομάδα και τη Λεβερκούζεν, ενώ η Μπάγερν αναμένεται να επιστρέψει στις επιτυχίες υποδεχόμενη τη Σαν Πάουλι.

ΣΤΗΝ Α’ ΙΤΑΛΙΑΣ, διεξάγονται 9 αγώνες λόγω της συμμετοχής της Ιντερ στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων, με τη Γιουβέντους να υποδέχεται τη Λάτσιο και την πρωτοπόρο Μίλαν να ταξιδεύει στην Μπολόνια για να αντιμετωπίσει την ομάδα του Μαλεζάνι. Σπουδαίο ματς και το Τζένοα – Νάπολι, με τους «παρτενοπέι» να έχουν σπάσει τα κοντέρ φέτος με τις επιδόσεις τους στο τελευταίο 15λεπτο των αγώνων τους, θέμα το οποίο υπογράφει ο Ναπολιτάνο στη σελίδα 52.

ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ Σούπερ Λίγκα, ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Αστέρα στην Τρίπολη, ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τον Ατρόμητο (7 ήττες σε 7 επισκέψεις του στο «Γ. Καραϊσκάκης» έχει ο Δώνης, όπως γράφει σχετικά ο Κώστας Νικολακόπουλος στη σελίδα 18), η ΑΕΚ περιμένει τη Λάρισα, ενώ συνολικά και οι 8 αγώνες έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς οι βαθμολογικές αποστάσεις είναι μικρές. Λεπτομέρειες για όλα τα ματς του κουπονιού, με προτάσεις, ειδικά στοιχήματα, παρασκήνιο και πλούσια στατιστικά στην King Bet της Παρασκευής!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις