KING BET Τρίτης 21 Δεκεμβρίου

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΚΟΥΠΟΝΙ κατήρτισε ο ΟΠΑΠ, όπως άλλωστε συνηθίζει τα τελευταία χρόνια!
Στο πρόγραμμα του τρέχοντος τριημέρου ξεχωρίζει η πλήρης αγωνιστική στη Γαλλία. Η μάχη στην κορυφή του Σαμπιονά έχει ανάψει και ο Θανάσης Κυλώνης (σελ. 35) καταγράφει τις εκτιμήσεις του για την πορεία των ομάδων που διεκδικούν τον τίτλο. Ωστόσο, ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν και οι αγώνες Κυπέλλου σε Ελλάδα, Γερμανία, Ισπανία, Βέλγιο, Ολλανδία, Τουρκία. Για το Κύπελλο Ελλάδας, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην Τρίπολη, η ΑΕΚ στη Λάρισα, ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί τον ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ ο Παναθηναϊκός στο κεκλεισμένων των θυρών ΟΑΚΑ υποδέχεται τα Τρίκαλα.

Στη Γερμανία, η Στουτγάρδη και η Μπάγερν έχουν πάλι ραντεβού μετά το 3-5 της Κυριακής, η Σάλκε έχει δύσκολη αποστολή στο Αουγκσμπουργκ, ενώ η Αϊντραχτ Φρανκφούρτης πάει στο «Τίβολι» για την αναμέτρηση με την Ααχεν.
Στο Κόπα ντελ Ρέι, διεξάγονται τα πρώτα ματς της φάσης των «16», με το ντέρμπι των Λεβαντίνων ανάμεσα στη Βαλένθια και τη Βιγιαρεάλ να κλέβει την παράσταση.
Στην King Bet που κυκλοφορεί θα βρείτε αναλύσεις, προτάσεις, ειδικά στοιχήματα και πλούσια στατιστικά για τους αγώνες του προγράμματος σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ.

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας και ραντεβού την Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου, στο φύλλο που θα κυκλοφορήσει εκτάκτως μία μέρα νωρίτερα, έτσι ώστε να έχετε περισσότερο χρόνο για μελέτη, αλλά και όλα τα τελευταία νέα πριν από τις αναμετρήσεις της Boxing Day σε Αγγλία, Σκωτία, αλλά και την αγωνιστική στο Βέλγιο!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις