KING BET Τρίτης 14 Δεκεμβρίου

ΘΑ ΕΙΝΑΙ εξαιρετικά ενδιαφέρον να δούμε τρεις ελληνικές ομάδες να προκρίνονται στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ. Τρεις ελληνικές ανάμεσα στις 32 καλύτερες της διοργάνωσης. Και έξω από αυτήν ομάδες όπως η Γιουβέντους, η Παλέρμο, η Σαμπντόρια, η Αντερλεχτ, η Αλκμααρ, μία εκ των Σεβίλλης ή Ντόρτμουντ, αλλά πάνω από όλες η κάτοχος του τίτλου Ατλέτικο Μαδρίτης. Για να συμβεί αυτό το τελευταίο (κάτι που όταν έγινε η κλήρωση των ομίλων ισοδυναμούσε με θαύμα), ο Αρης θα πρέπει να νικήσει στο πυρακτωμένο «Κλεάνθης Βικελίδης» τη Ρόζενμποργκ και να αφήσει εκτός συνέχειας τους «ροχιμπλάνκος». Αποστολή κάθε άλλο παρά εύκολη, αλλά το διπλό που έκανε η ομάδα του Κούπερ στην Ισπανία θα είναι κρίμα να πάει χαμένο. Πάντως, ο Κώστας Νικολακόπουλος εφιστά την προσοχή, καθώς όπως αναφέρει στη σελίδα 15 «η ΟΥΕΦΑ δεν θα χαρεί αν μείνει εκτός η Ατλέτικο»…
ΤΟ ΧΟΡΟ της ελληνικής εκπροσώπησης ανοίγει αύριο ο ΠΑΟΚ που δοκιμάζεται στο Ζάγκρεμπ με την Ντιναμό. Ο «δικέφαλος» πάει για δύο αποτελέσματα (νίκη ή ισοπαλία) και ασφαλώς οι πιθανότητες είναι με το μέρος του, παρότι οι Κροάτες έχουν ήδη δυναμιτίσει το κλίμα. Ο Σταύρος Κολίλας θυμίζει στον Χαλίλχοτζιτς και τους παίκτες του ότι η Ντιναμό έχει συμπληρώσει 41 χρόνια χωρίς παρουσία την άνοιξη στα ευρωπαϊκά Κύπελλα (σελ. 12), ενώ ο GURU L γράφει για τις δηλώσεις των Κροατών περί «κόλασης» (σελ. 7).

ΜΕΘΑΥΡΙΟ, η ΑΕΚ κλείνει τις υποχρεώσεις της φιλοξενώντας μια από τις κορυφαίες ομάδες της διοργάνωσης, τη Ζενίτ. Οι Ρώσοι έρχονται στη χώρα μας χωρίς βαθμολογικό κίνητρο, ωστόσο ουδείς μπορεί να παραβλέψει τη δυναμικότητά τους, κάτι που αποτυπώθηκε και στο αντίστοιχο ματς στην Αγία Πετρούπολη. Στόχος της «Ενωσης» η κατάκτηση του ενός βαθμού που θα τη φέρει στην επόμενη φάση, σε ένα ματς που κρύβει κινδύνους και απαιτεί προσήλωση για 90 λεπτά.

ΤΟ ΦΙΝΑΛΕ των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ περιλαμβάνει και άλλα σημαντικά παιχνίδια, όμως πριν ξεκινήσετε τη μελέτη, θα πρέπει να γνωρίζετε τα σενάρια πρόκρισης και τι θέλει κάθε ομάδα στη σελίδα 18. Επίσης, αυτό το τριήμερο υπάρχει πλήρης αγωνιστική στη Φούτμπολ Λιγκ, αγώνες από το Κύπελλο και το Λιγκ Τρόφι Αγγλίας, τα πρωταθλήματα της Σκωτίας, από το Κύπελλο Ιταλίας και εξ αναβολής αναμετρήσεις σε Ολλανδία, Β’ Γαλλίας.

ΠΛΗΡΕΙΣ αναλύσεις, προτάσεις, στατιστικά, παρασκήνιο και ειδικά στοιχήματα θα βρείτε στην King Bet που κυκλοφορεί!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις