KING ΒΕΤ Παρασκευής 3 Δεκεμβρίου

ΔΙΑΝΥΟΥΜΕ ήδη τον τελευταίο μήνα του έτους και οι ομάδες αναμένεται να φορτσάρουν ενόψει της διακοπής στα περισσότερα πρωταθλήματα. Το κουπόνι που έχουμε μπροστά μας δεν έχει μεγάλα ντέρμπι όπως συνέβαινε το περασμένο δίμηνο, ωστόσο περιλαμβάνει πολλούς κρίσιμους αγώνες σε όλα τα μέτωπα. Ξεκινάμε από το δικό μας πρωτάθλημα, όπου Ολυμπιακός και ΑΕΚ έχουν δύσκολες υποχρεώσεις σε Καβάλα και Περιστέρι αντίστοιχα, όμως το κορυφαίο –κατά την άποψή μας- γεγονός της 13ης αγωνιστικής είναι η πρεμιέρα της Λάρισας στο νέο της γήπεδο. Το AEL FC ARENA ανοίγει τις πύλες του για να υποδεχθεί τους «βυσσινί» στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ το απόγευμα της Κυριακής, σε ένα ματς πέρα για πέρα ανοιχτό σε κάθε αποτέλεσμα.
ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ενδιαφέρον συνεχίζεται και η Πρέμιερ Λιγκ το επόμενο τριήμερο. Η πρωτοπόρος Μάντσεστερ Γ. πηγαίνει στο Μπλάκπουλ, η Τσέλσι φιλοδοξεί να επιστρέψει στις νίκες φιλοξενώντας την Εβερτον, η Αρσεναλ υποδέχεται τη Φούλαμ, ενώ το πρόγραμμα κλείνει τη Δευτέρα με τον αγώνα Λίβερπουλ – Αστον Βίλα.

Στη Γερμανία, τα βλέμματα στρέφονται στο Γκελζενκίρχεν, όπου η Σάλκε περιμένει την Μπάγερν, σε μια από τις τελευταίες απόπειρες των Βαυαρών να προσεγγίσουν την Ντόρτμουντ, η οποία το απόγευμα της Κυριακής παίζει στη Νυρεμβέργη. Στην Ιταλία την παράσταση κλέβει η αποψινή μάχη ανάμεσα στη Λάτσιο και την Ιντερ, στην Ισπανία η Ρεάλ θα προσπαθήσει να… εξιλεωθεί κάπως από τη βαριά ήττα στη Βαρκελώνη υποδεχόμενη την επικίνδυνη Βαλένθια, η Μπαρτσελόνα παίζει στην Παμπλόνα, στη Χώρα των Βάσκων συγκρούονται η Σοσιεδάδ με την Μπιλμπάο (σχετικό θέμα από τον Σταύρο Κολίλα στη σελίδα 14), στη Γαλλία ξεχωρίζουν οι αγώνες Παρί Σ.Ζ. – Μπρεστ, Σεντ Ετιέν – Μπορντό και Νις – Μαρσέιγ, ενώ την Κυριακή ολοκληρώνεται το πρωτάθλημα στη Βραζιλία.

Τέλος, στο σημερινό φύλλο θα διαβάσετε και ένα αφιέρωμα στο κλάσικο όπως το έζησε από κοντά ο Αντώνης Λιάσκος. Καλή επιτυχία στις επιλογές σας, ραντεβού την Τρίτη όπου ολοκληρώνεται η φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις