KING BET Τρίτης 28 Δεκεμβρίου

ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ πριν εκπνεύσει το 2010, η στοιχηματική δράση συνεχίζεται, έστω και μετ’ εμποδίων. Υπάρχει φουλ πρόγραμμα σε όλες τις κατηγορίες της Αγγλίας, με αρκετές όμως αναβολές λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στο Νησί. Αναβλήθηκαν λοιπόν συνολικά 20 αγώνες από Τσάμπιονσιπ, Α’ Αγγλίας, Β’ Αγγλίας και Κόνφερενς.
ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡ ΛΙΓΚ ξεχωρίζει η δοκιμασία της πρωτοπόρου Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Σεντ Αντριους» του Μπέρμιγχαμ, σε μια από τις πιο σκληρές έδρες του πρωταθλήματος. Η άλλη ομάδα του Μάντσεστερ, η Σίτι, παίζει με την άλλη ομάδα του Μπέρμιγχαμ, την Αστον Βίλα, η Αρσεναλ πάει στο Γουίγκαν, ενώ εύκολες αποστολές φαίνεται να έχουν η Τσέλσι και η Λίβερπουλ κόντρα σε Μπόλτον και Γουλβς αντίστοιχα. Τέλος, πολύ ενδιαφέρουσα είναι και η αναμέτρηση της φιλόδοξης Τότεναμ με την πάντα επικίνδυνη Νιούκαστλ.

ΠΛΗΡΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ και στην Πρέμιερ Σκωτίας, ενώ στο κουπόνι υπάρχουν και δύο αγώνες από την Α’ Σκωτίας, μαζί φυσικά με το Βέλγιο που συνεχίζει κανονικά, παρά την κακοκαιρία που πλήττει τη χώρα.
ΕΝΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ενδιαφέρον θέμα του Σταύρου Κολίλα (σελ. 13) θα βρείτε στο σημερινό φύλλο για την… τρελή πορεία των ομάδων της Τσάμπιονσιπ τα τελευταία χρόνια και πώς κάποιες ομάδες που παρέπαιαν στο μέσον της σεζόν έκαναν εκπληκτικό δεύτερο γύρο και κατάφεραν να ανέβουν στην Πρέμιερ. Επίσης, όλη την αγωνιστική κίνηση στο μπάσκετ (κλάσικο στην Ισπανία ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα – Ρεάλ), ΠΡΟ-ΠΟ, στατιστικά για ΚΙΝΟ, ΛΟΤΤΟ, ΤΖΟΚΕΡ, Ιππόδρομο και Πόκερ. Καλή επιτυχία στις επιλογές σας και ραντεβού την Παρασκευή!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις