KING ΒΕΤ Παρασκευής 17 Δεκεμβρίου

ΤΟ ΠΡΩΤΟ κουπόνι της σεζόν που έχει μόνο αγώνες από ευρωπαϊκά πρωταθλήματα είναι αυτό που έχουμε να μελετήσουμε τούτο το τετραήμερο. Και τι κουπόνι. Με ντέρμπι σε πολλά μέτωπα, κορυφαίο εκ των οποίων η σύγκρουση της Τσέλσι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην Πρέμιερ Λιγκ. Μάλιστα, αυτή είναι η τελευταία ευκαιρία των «μπλε» του Λονδίνου να ξαναμπούν σε τροχιά τίτλου, καθώς οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης θα τους αφήσει πολύ πίσω, τη στιγμή μάλιστα που έχουν έρθει με φόρα και οι Αρσεναλ, Μάντσεστερ Σίτι, Τότεναμ. Για το μεγάλο ματς του «Στάμφορντ Μπριτζ» μπορείτε να διαβάσετε σχετικό θέμα από τον Γιώργο Δήμητσα στη σελίδα 24.

ΕΞΙΣΟΥ πολύ σπουδαίο ματς και στην Ιταλία. Οχι, δεν λέμε για το Μίλαν – Ρόμα, αλλά για το «Ντέρμπι του Φαναριού», όπως αποκαλείται στη γείτονα χώρα. Σαμπντόρια και Τζένοα εκφράζουν δύο διαφορετικούς κόσμους στο λιμάνι της Γένοβας και ο Σταύρος Κολίλας μάζεψε όλες τις ατάκες που έχουν ειπωθεί και γραφτεί γι’ αυτές τις δύο ομάδες (σελ. 12).

ΥΠΟ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΕΣ συνθήκες, μια αναμέτρηση Εσπανιόλ – Μπαρτσελόνα συγκεντρώνει μεγάλο ενδιαφέρον. Αλλά επειδή η Μπάρτσα δεν παίζει… φυσιολογικά τον τελευταίο καιρό, αυτός ο αγώνας αποτελεί απλά ένα μικρό εμπόδιο στο δρόμο των «μπλαουγκράνα». Αν και ο Billaras έχει τις αντιρρήσεις του (σελ. 11). Κλασικά ντέρμπι σε Ολλανδία (Αγιαξ – Φέγενορντ) και Βέλγιο (Κλαμπ Μπριζ – Αντερλεχτ), μάχη δύο… Ολυμπιακών (όπως αναφέρει ο Θανάσης Κυλώνης στη σελίδα 65) στη Γαλλία ανάμεσα στη Μαρσέιγ και τη Λυών, ενώ η τελευταία αγωνιστική του α’ γύρου στη δική μας Σούπερ Λίγκα περιλαμβάνει σημαντικά ματς, όπως τη δοκιμασία του Ολυμπιακού στη Λάρισα, της ΑΕΚ στη Θεσσαλονίκη για το ματς με τον Ηρακλή, αλλά και το ταξίδι του Ευρωπαίου ΠΑΟΚ στην Κέρκυρα.

Για όλα τα ματς εντός και εκτός κουπονιού, προτάσεις, ειδικά στοιχήματα, στατιστικά και παρασκήνιο στις επόμενες σελίδες, ενώ τα τελευταία νέα των αγώνων στο www.kingbet.gr
Καλή επιτυχία στις επιλογές σας και ραντεβού πάλι την Τρίτη.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις