KING ΒΕΤ Παρασκευής 31 Δεκεμβρίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ μέρα του 2010 σε μία χρονιά που σημαδεύτηκε από τα μεγάλα οικονομικά προβλήματα για τη χώρα μας. Και, όπως συμβαίνει σ’ αυτές τις περιπτώσεις, όλοι μας προσβλέπουμε σε κάτι καλύτερο για το νέο έτος που ξημερώνει σε μερικές ώρες. Το 2011 αναμένεται να είναι χρονιά – ορόσημο σε πολλά επίπεδα, ακόμα και στο στοιχηματικό, άλλωστε οι εξελίξεις τρέχουν.
ΤΟ ΠΡΩΤΟ κουπόνι της νέας χρονιάς παρουσιάζει τεράστιο ενδιαφέρον. Οχι μόνο γιατί στις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας υπάρχει διπλή αγωνιστική (Σάββατο και Δευτέρα), αλλά και γιατί ξαναβρίσκουμε μπροστά μας τους Ισπανούς, που επανέρχονται σε πλήρη δράση, με σημαντικά ματς, κυρίως για την παραμονή και την έξοδο στο Γιουρόπα Λιγκ, καθώς η κούρσα του τίτλου είναι υπόθεση των δύο «αιωνίων», Μπαρτσελόνα και Ρεάλ.
Επιστρέφουμε στην Αγγλία και ξεκινάμε από την Πρέμιερ Λιγκ, όπου μετά τους δύο βαθμούς που άφησε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Μπέρμιγχαμ, στη μάχη της κορυφής… εμπλέκονται πλέον και άλλες ομάδες, κυρίως δε η Σίτι και η Αρσεναλ που δείχνουν ότι έχουν τις δυνατότητες να φτάσουν μέχρι το… τέλος. Το Σάββατο η Γιουνάιτεντ θα βρεθεί πάλι στην ίδια περιοχή για να αντιμετωπίσει τη Γουέστ Μπρομ, η Μάντσεστερ Σίτι φιλοξενεί την Μπλάκπουλ, ενώ αργά το απόγευμα η Αρσεναλ παίζει με την Μπέρμιγχαμ στο «Σεντ Αντριους». Το πρόγραμμα κλείνει την Κυριακή με τους αγώνες Τσέλσι – Αστον Βίλα και Γουίγκαν – Νιούκαστλ.

ΣΟΥΠΕΡ ΝΤΕΡΜΠΙ στη Σκωτία μεταξύ Ρέιντζερς – Σέλτικ, αμφίρροπες αναμετρήσεις σε Τσάμπιονσιπ, Α’ και Β’ Αγγλίας, μαζί με τέσσερα ματς για το Λιγκ Καπ Πορτογαλίας. Αναλύσεις, προτάσεις, ειδικά στοιχήματα, πίνακες και στατιστικά θα βρείτε στην King Bet της Παρασκευής.
Καλή Χρονιά σε όλους!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις