KING ΒΕΤ Παρασκευής 11 Φεβρουαρίου

ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ σοβαρές υποχρεώσεις το Σαββατοκύριακο, αλλά μπορούν να τις αναβάλουν, ας το πράξουν. Πανδαισία ποδοσφαιρικού θεάματος προβλέπεται για τούτο το γουικέντ, με σπουδαία ματς σε όλα τα πρωταθλήματα. Πριν δούμε τα κορυφαία παιχνίδια, να αναφέρουμε ότι στο κουπόνι μπαίνει και η Αργεντινή (αρχίζει η Κλαουσούρα, αφιέρωμα του Βαγγέλη Λυκάκη θα βρείτε στη σελίδα 79), αλλά και η Β’ Ολλανδίας, νέα είσοδος στο στοιχηματικό μας τοπίο.

ΑΥΡΙΟ ΤΟ μεσημέρι στο Μάντσεστερ κοντράρονται Γιουνάιτεντ και Σίτι. Κι αν πιο παλιά η απόσταση των δύο ομάδων ήταν τεράστια, δεν συμβαίνει το ίδιο τα τελευταία χρόνια, καθώς η Σίτι απειλεί να πάρει τα πρωτεία. Οπως άλλωστε γράφει και ο Billaras στη σελίδα 10 «η ψαλίδα έχει μικρύνει». Παρουσίαση του ντέρμπι θα βρείτε στη σελίδα 22, υπογεγραμμένη από τον Γιώργο Δήμητσα. Στα άλλα ματς της Πρέμιερ Λιγκ, τα φαβορί αναμένεται να επικρατήσουν, ενώ σε ορισμένες αναμετρήσεις βρίσκουμε και ελκυστικές αποδόσεις.

ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ πρωτάθλημα, μπορεί να απομένουν 9 αγωνιστικές για την ολοκλήρωση της σεζόν, ωστόσο αυτό το διήμερο ενδέχεται να κριθούν πολλά (αν όχι όλα) στη μάχη του τίτλου. Ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός βρίσκει μπροστά του τον Καστίγιο και τον αναγεννημένο Αρη, ο Παναθηναϊκός βρίσκει την ομάδα που τον πλήγωσε πριν από 10 μέρες στο Κύπελλο, την ΑΕΚ, και καταλαβαίνετε ότι τα αποτελέσματα των δύο αυτών αγώνων θα καθορίσουν τη σεζόν. Κρίσιμα ματς υπάρχουν και στα άλλα δύο μέτωπα, στην κούρσα των πλέι-οφ και της παραμονής.

ΣΤΟ ΚΑΜΠΙΟΝΑΤΟ, το ενδιαφέρον για τον τίτλο έχει ανάψει, καθώς τέσσερις τουλάχιστον ομάδες διεκδικούν την κορυφή. Μία από αυτές είναι και η Ιντερ, που υπολείπεται 5 βαθμών της Μίλαν (με ένα ματς λιγότερο), αλλά το βράδυ της Κυριακής δοκιμάζεται στο Derby D’ Italia με τη Γιουβέντους και αν περάσει νικηφόρα, θα δικαιούται να ελπίζει ότι μπορεί να κόψει πρώτη το νήμα. Μεγάλο ντέρμπι μίσους στο Σαμπιονά ανάμεσα στη Σεντ Ετιέν και τη Λυών, αμφίρροπες αναμετρήσεις σε Γερμανία, Ισπανία, Τουρκία και γενικά έχουμε μπροστά μας ένα κουπόνι που προσφέρεται για σοβαρό ποντάρισμα.

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις