KING ΒΕΤ Παρασκευής 18 Φεβρουαρίου

ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ, στις 9.30 περίπου, θα γνωρίζουμε αν η μάχη του τίτλου στην ελληνική Σούπερ Λίγκα έχει κριθεί ή αν θα χρειαστεί να περιμένουμε ακόμα κάποιες αγωνιστικές για να αναδειχθεί ο πρωταθλητής. Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός έχουν ραντεβού στο Φάληρο, σε ένα ματς που περιμένει όλη η Ελλάδα με κομμένη την ανάσα. Οι δύο «αιώνιοι» έφτιαξαν κλίμα όλη τη βδομάδα, δηλώνουν πανέτοιμοι για το ντέρμπι και μέχρι το πρώτο σφύριγμα από τον Καλόπουλο οι εκτιμήσεις και τα σχόλια θα ανεβάζουν την αδρεναλίνη στα ύψη.

ΣΤΟ ΚΟΥΠΟΝΙ του τετραημέρου ξεχωρίζει ασφαλώς η σύγκρουση στο «Γ. Καραϊσκάκης», ωστόσο δεν λείπουν και άλλες σημαντικές αναμετρήσεις. Στην Αγγλία η Πρέμιερ Λιγκ έχει… ρεπό (υπάρχει μόνο ένα ματς), καθώς διεξάγονται οι αγώνες του 5ου γύρου στο Κύπελλο, αλλά και οι δύο επαναληπτικοί του 4ου γύρου, ανάμεσά τους και το Τσέλσι – Εβερτον, με τους «μπλε» να έχουν απομακρυνθεί από τη διεκδίκηση της πρώτης θέσης στο πρωτάθλημα και να στρέφουν την προσοχή τους στις άλλες διοργανώσεις (Κύπελλο και Τσάμπιονς Λιγκ). Στη Γερμανία, η πρωτοπόρος Ντόρτμουντ αναμένεται να έχει εύκολο έργο κόντρα στη Σαν Πάουλι, η Μπάγερν ταξιδεύει στο Μάιντζ, ενώ Αμβούργο – Βέρντερ και Λεβερκούζεν – Στουτγάρδη είναι τα ματς με το μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ, η απογοητευτική στο Τσάμπιονς Λιγκ Μίλαν δοκιμάζεται στη Βερόνα με την Κιέβο, η Ιντερ υποδέχεται την Κάλιαρι, εκτός έδρας υποχρεώσεις έχουν Γιουβέντους και Ρόμα (με Λέτσε και Τζένοα αντίστοιχα), ενώ η εντυπωσιακή Νάπολι φιλοξενεί την Κατάνια και περιμένει στραβοπάτημα της πρωτοπόρου. Στην Ισπανία, Μπαρτσελόνα και Ρεάλ αγωνίζονται εντός έδρας και δεν αναμένεται να αντιμετωπίσουν προβλήματα, ωστόσο κρίσιμα ματς υπάρχουν στα άλλα μέτωπα, στη μάχη για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο, αλλά και στην αποφυγή του υποβιβασμού. Το πρόγραμμα κλείνει τη Δευτέρα με δύο ντέρμπι, ένα στο Αγρίνιο ανάμεσα στον Παναιτωλικό και τον ΠΑΣ Γιάννινα και ένα στη Λισσαβώνα, ανάμεσα στη Σπόρτινγκ και την Μπενφίκα.

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις