KING BET Τρίτης 1 Φεβρουαρίου

ΜΕ ΕΝΑ πολύ δυνατό κουπόνι μπαίνει ο δεύτερος μήνας του χρόνου. Δυνατό από κάθε άποψη. Καταρχήν, έχουμε τις ρεβάνς στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος, όπου κοντράρονται οι τέσσερις πιο δημοφιλείς ομάδες στη χώρα μας. Στην κεκλεισμένων των θυρών Τούμπα, ο ΠΑΟΚ περιμένει τον Ολυμπιακό στον επαναληπτικό του 1-1 στο Φάληρο. Ασφαλώς, το (ισχνό) προβάδισμα για πρόκριση ανήκει στους Θεσσαλονικείς, που ευνοούνται ακόμα και σε ισοπαλία με 0-0, ωστόσο οι «ερυθρόλευκοι» έχουν τις αντιρρήσεις τους, που πηγάζουν κυρίως από το καλπασμό τους στο πρωτάθλημα, αλλά και από την εικόνα του πρώτου αγώνα όπου είχαν 4 δοκάρια! Για τη στατιστική πλευρά του αγώνα της Τούμπας μπορείτε να διαβάσετε το κείμενο του Κώστα Νικολακόπουλου (σελ. 17) που θα σας λύσει πολλές απορίες…

ΣΤΟ ΟΑΚΑ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκός διεκδικούν ένα εισιτήριο για τα ημιτελικά. Λογικά, η «Ενωση» έχει τον πρώτο λόγο μετά το εκτός έδρας 2-0 πριν από 15 μέρες, όμως… λογική και ΑΕΚ δεν συνδυάζονται τη φετινή σεζόν. Εξάλλου, οι «πράσινοι» δηλώνουν αποφασισμένοι να ανατρέψουν την κατάσταση και να εξαντλήσουν τις πιθανότητες που τους αναλογούν. Στα άλλα δύο ζευγάρια του Κυπέλλου, ο Ολυμπιακός Βόλου και ο Ατρόμητος δείχνουν να ετοιμάζονται από τώρα για τις μεταξύ τους αναμετρήσεις στα ημιτελικά, αφού έχουν πάρει σκορ ασφαλείας στα πρώτα ματς.

ΦΟΥΛ ΔΡΑΣΗ υπάρχει σε όλα τα πρωταθλήματα της Αγγλίας. Από την Πρέμιερ Λιγκ δεν ξεχωρίζει κάποιο ματς, όμως η αγωνιστική περιλαμβάνει κρίσιμα ματς σε όλα τα μέτωπα. Μάντσεστερ Γ. και Αρσεναλ αγωνίζονται στις έδρες τους, Μάντσεστερ Σίτι και Τσέλσι εκτός έδρας, ενώ η Λίβερπουλ κυνηγά την 3η σερί νίκη της υποδεχόμενη τη Στόουκ στο «Ανφιλντ». Πλήρες πρόγραμμα έχει και η Ιταλία, με το ντέρμπι Μίλαν – Λάτσιο να κλέβει την παράσταση, ενώ υπάρχουν σημαντικές απουσίες σε όλες τις ομάδες, για τις οποίες μπορείτε να διαβάσετε σχετικά άρθρα στις σελίδες 35-37. Επίσης, στην Ισπανία διεξάγονται οι ρεβάνς της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου και, όπως όλα δείχνουν, πάμε για έναν τελικό Μπαρτσελόνα – Ρεάλ, 21 χρόνια μετά την τελευταία τους μονομαχία.

ΣΤΟ ΚΟΥΠΟΝΙ θα βρείτε και αγώνες από τη Σκωτία, τη Β’ Γερμανίας, το Βέλγιο, το Κύπελλο Γαλλίας, την Ολλανδία, το Κύπελλο Πορτογαλίας, το Κύπελλο Τουρκίας, το Μεξικό και τους επαναληπτικούς της προκριματικής φάσης στο Κόπα Λιμπερταδόρες.

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις