KING BET Τρίτης 8 Φεβρουαρίου

ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ της επανέναρξης των ευρωπαϊκών Κυπέλλων την άλλη εβδομάδα και με τα πρωταθλήματα σε πλήρη δράση, αυτό το τριήμερο προσφέρεται για… χαλάρωμα. Οι φιλικοί αγώνες των εθνικών ομάδων κυριαρχούν στο τρέχον κουπόνι, σε αναμετρήσεις πάντως με τεράστιο ενδιαφέρον, καθώς συγκρούονται οι καλύτερες εθνικές του πλανήτη. Σπουδαίο ματς αυτό που θα γίνει στη Γενεύη, ανάμεσα στην Αργεντινή και την Πορτογαλία. Τα βλέμματα όλων θα είναι στραμμένα στη μονομαχία δύο εκ των κορυφαίων (ή μήπως των κορυφαίων;) παικτών του πλανήτη, του Μέσι και του Ρονάλντο, που δίνουν το δικό τους σόου στην Ισπανία και τώρα καλούνται να αναμετρηθούν τώρα και με το εθνόσημο στο στήθος.

ΗΜΙΤΕΛΙΚΟ Μουντιάλ το 2006 φέρνει στο νου ο αγώνας Γερμανίας – Ιταλίας, που θα διεξαχθεί στο Ντόρτμουντ (όπως και πριν από 5 χρόνια), ενώ η μάχη της Γαλλίας με τη Βραζιλία θυμίζει τον τελικό του 1998 στο Παρίσι. Κατά τα άλλα, η Εθνική μας φιλοξενεί τον Καναδά στο «AEL FC Arena» και δίνεται η ευκαιρία στον Φερνάντο Σάντος να δοκιμάσει σχήματα και παίκτες ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων τον ερχόμενο μήνα. Η Αγγλία ταξιδεύει στην Κοπεγχάγη για να αντιμετωπίσει τη Δανία χωρίς τον Τζέραρντ και τον Φέρντιναντ, η Ισπανία παίζει με την Κολομβία, η Ολλανδία με την Αυστρία και η Κύπρος με τη Σουηδία σε τουρνουά στο «Νησί της Αφροδίτης».

ΕΚΤΟΣ από τα φιλικά των εθνικών ομάδων, σήμερα και αύριο υπάρχουν πολλοί αγώνες στις μικρές Εθνικές (U-21 και U-20), εξ αναβολής αναμετρήσεις από την Α’ και Β’ Αγγλίας, ενώ ξεκινά η φάση των ομίλων στο Κόπα Λιμπερταδόρες με το ματς Φλουμινένσε – Αρχεντίνος Τζούνιορς.

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις