KING BET Τρίτης 22 Φεβρουαρίου

ΕΝΝΕΑ μήνες έχουν περάσει από τον τελικό του περσινού Τσάμπιονς Λιγκ. Εκεί όπου η Ιντερ επέστρεψε στον ευρωπαϊκό θρόνο, στηριζόμενη στην ιδιοφυΐα του Μουρίνιο και την εκτελεστική δεινότητα του Μιλίτο. Αύριο, όμως, που οι «νερατζούρι» ξανασυναντούν την Μπάγερν, ούτε ο Πορτογάλος ούτε ο Αργεντινός θα βρίσκονται εκεί. Για τους Βαυαρούς, είναι αυτονόητο ότι αυτός ο αγώνας (αλλά και η ρεβάνς στην «Αλιάντς Αρίνα») αποτελούν την κατάλληλη ευκαιρία για εκδίκηση.



Ιντερ – Μπάγερν λοιπόν αποτελούν το κορυφαίο ζευγάρι από τα τέσσερα που αναμετρώνται τούτο το διήμερο, ωστόσο και τα άλλα τρία παρουσιάζουν μεγάλο ενδιαφέρον. Στην Κοπεγχάγη η Τσέλσι θα προσπαθήσει να περισώσει τη φετινή χρονιά, άλλωστε μόνο από το Τσάμπιονς Λιγκ μπορεί να διακριθεί πλέον. Στο «Ζερλάν», δύο γνώριμες ομάδες, Λυών και Ρεάλ, έχουν άλλο ένα ραντεβού, αυτή τη φορά όμως οι Μαδριλένοι έχουν ανέβει επίπεδο σε σχέση με τις προηγούμενες επισκέψεις τους στη Γαλλία και, ασφαλώς, θεωρούνται το φαβορί. Τέλος, στο «Βελοντρόμ» η Μαρσέιγ περιμένει τη Μάντσεστερ, σε ένα αμφίρροπο ματς.

ΣΤΟ ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ, η λογική λέει ότι αυτή είναι η τελευταία φορά φέτος που συναντάμε ελληνικές ομάδες στο κουπόνι. Αρης και ΠΑΟΚ έχουν… βουνό μπροστά τους να ανέβουν, κόντρα σε Μάντσεστερ Σίτι και ΤΣΣΚΑ Μόσχας αντίστοιχα, αλλά στην πορεία τους μέχρι τους «32» της διοργάνωσης αρκετές φορές ξεπέρασαν τα όριά τους και δικαιούνται να πιστεύουν ότι μπορούν να κάνουν άλλη μία υπέρβαση. Στα υπόλοιπα ζευγάρια, βρίσκουμε ορισμένα ακλόνητα φαβορί, αλλά και αγώνες όπου η πρόκριση θα κριθεί στις λεπτομέρειες.

ΠΟΛΛΑ ΜΑΤΣ από τα πρωταθλήματα της Αγγλίας υπάρχουν στο κουπόνι, από όλες τις κατηγορίες της Σκωτίας, από το Κόπα Λιμπερταδόρες, την Ιταλία και το Βέλγιο, ενώ αύριο και μεθαύριο διεξάγεται η προτελευταία αγωνιστική στις δύο ευρωπαϊκές διοργανώσεις του μπάσκετ, σε Γιουροκάπ και Ευρωλίγκα.

Αναλύσεις, προτάσεις, ειδικά στοιχήματα, προϊστορία, πίνακες και στατιστικά για όλους τους αγώνες του τριημέρου θα βρείτε στην KinBet που κυκλοφορεί.

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις