KING ΒΕΤ Παρασκευής 25 Φεβρουαρίου

ΠΛΟΥΣΙΟΙ εναντίον φτωχών ή Βορράς εναντίον Νότου. Οπως κι αν το αποκαλέσουμε, το ντέρμπι ανάμεσα στη Μίλαν και τη Νάπολι αποτελεί ένα από τα κορυφαία γεγονότα στη γειτονική Ιταλία. Ειδικά φέτος που οι νότιοι της Νάπολι δείχνουν αποφασισμένοι να παλέψουν στα ίσια για το σκουντέτο, το ενδιαφέρον κορυφώνεται. Αλλωστε, κάτι τέτοιο έχει να συμβεί πολλά χρόνια, από την εποχή που τη φανέλα των «παρτενοπέι» φορούσε… κάποιος Μαραντόνα. Είναι δεδομένο ότι το αποτέλεσμα αυτού του αγώνα θα φέρει εξελίξεις στη μάχη του τίτλου, καθώς Ιντερ και Λάτσιο ευελπιστούν σε στραβοπάτημα της πρωτοπόρου Μίλαν, ώστε να μειώσουν την απόστασή τους από την κορυφή.

ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΜΑΤΣ υπάρχει και στην Μπουντεσλίγκα. Η Μπάγερν υποδέχεται την Ντόρτμουντ και μπορεί οι Βαυαροί στο βάθος του μυαλού τους να έχουν συμβιβαστεί με την απώλεια της πρώτης θέσης, ωστόσο θα παλέψουν για μια νίκη γοήτρου και… Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Νίκος Πασβάντης βρήκε όλα τα μεγάλα παιχνίδια αυτών των δύο ομάδων στο παρελθόν και τα καταγράφει στη σελίδα 41.

ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ Σούπερ Λίγκα, δεν έχουμε ντέρμπι τούτη τη βδομάδα, έχουμε όμως κρίσιμους αγώνες στα δύο ανοιχτά μέτωπα, της συμμετοχής στα πλέι-οφ, αλλά και της αποφυγής του υποβιβασμού. Ξεχωρίζουν οι αναμετρήσεις ΠΑΟΚ – Καβάλα, Εργοτέλης – ΑΕΚ, Λάρισα – Αρης και Ηρακλής – Ξάνθη, ενώ στις Σέρρες ο Πανσερραϊκός περιμένει τον Αστέρα Τρίπολης σε ένα… νοκ άουτ ματς.

ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ δεσπόζει ο τελικός του Λιγκ Καπ μεταξύ της Αρσεναλ και της Μπέρμιγχαμ, με τους «κανονιέρηδες» να αναζητούν την επιστροφή στους τίτλους μετά από 6 χρόνια… ξηρασίας. Στο πρωτάθλημα, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ταξιδεύει μέχρι το γειτονικό Γουίγκαν, η Σίτι υποδέχεται τη Φούλαμ, ενώ η Λίβερπουλ παίζει στο Λονδίνο με τη Γουέστ Χαμ. Ντέρμπι σε Γαλλία (Λιλ – Λυών), Ολλανδία (Αϊντχόφεν – Αγιαξ), Ισπανία (Ατλέτικο Μαδρίτης – Σεβίλλη) και Φούτμπολ Λιγκ (Λεβαδειακός – ΟΦΗ), σε ένα κουπόνι που υπόσχεται πλούσιο θέαμα, αγωνία και κέρδη.
Καλή επιτυχία στις επιλογές σας!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις