KING ΒΕΤ Παρασκευής 4 Φεβρουαρίου

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ τα παιχνίδια που παίζει η (ποδοσφαιρική) μοίρα. Μέχρι την τελευταία μέρα των μεταγραφών, ο Φερνάντο Τόρες ήταν ένα από τα αγαπημένα παιδιά στο «Ανφιλντ». Από τη Δευτέρα το βράδυ έχει γίνει «προδότης». Η μετακίνηση του Ισπανού φορ στην Τσέλσι προκάλεσε πολλές αντιδράσεις στους φίλους της Λίβερπουλ, οι οποίοι την Κυριακή κιόλας θα τον δουν με την μπλε φανέλα, έξι μόλις μέρες μετά το διαζύγιο! Η σύγκρουση Τσέλσι - Λίβερπουλ στο Λονδίνο είναι το κορυφαίο ματς αυτού του τετραημέρου, ωστόσο δεν λείπουν και άλλα ντέρμπι σε πολλά πρωταθλήματα.

ΣΤΗ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ, ξεχωρίζει η αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό, ένα ζευγάρι που για… κάποια δευτερόλεπτα θα βρισκόταν αντιμέτωπο στα ημιτελικά του Κυπέλλου, όσο χρειάστηκε δηλαδή για να φτάσει η μπάλα από το σουτ του Μίτσελ στην εστία του Τζόρβα, στον προχτεσινό αγώνα των «πρασίνων» με την ΑΕΚ. Οι «πράσινοι», με αμφίβολους τους Σισέ και Κατσουράνη, αλλά και με την ψυχολογία στο ναδίρ, καλούνται να αντέξουν στη δοκιμασία της Τούμπας, απέναντι σε μια ομάδα που ακόμα πανηγυρίζει τη μεγάλη πρόκριση επί του Ολυμπιακού. Σημαντικό ματς και στο ΟΑΚΑ ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Αρη, κρίσιμες αναμετρήσεις για την παραμονή στο πρόγραμμα της 21ης αγωνιστικής.

ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ, Ντόρτμουντ και Σάλκε έχουν απόψε ραντεβού στο Ρεβίερ Ντέρμπι, ένα ματς που προκαλεί τεράστιο ενδιαφέρον σε όλη τη χώρα. Γειτονική κόντρα και στο Νιντερζάκσεν μεταξύ του Αννόβερου και της Βόλφσμπουργκ, τοπική μάχη στο Αμβούργο, σύγκρουση «μελλοθάνατων» ανάμεσα στην Γκλάντμπαχ και τη Στουτγάρδη στο πρόγραμμα της 21ης αγωνιστικής.

ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ, η Μπαρτσελόνα ετοιμάζεται να καταρρίψει το ρεκόρ των 15 σερί νικών, καθώς αν επικρατήσει της Ατλέτικο Μαδρίτης θα φτάσει τις 16 διαδοχικές, επίδοση που δεν έχει να επιδείξει άλλη ομάδα στην Πριμέρα Ντιβιζιόν. Τέλος, στην Ιταλία, η Ιντερ υποδέχεται τη Ρόμα, στην προσπάθεια των δύο ομάδων να προσεγγίσουν την κορυφή, ενώ η πρωτοπόρος Μίλαν αντιμετωπίζει την Τζένοα στο «Λουίτζι Φεράρις». Αναλύσεις, προτάσεις, ειδικά στοιχήματα, στατιστικά και πίνακες θα βρείτε στην King Bet της Παρασκευής.

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις