KING ΒΕΤ Παρασκευής 1 Ιουλίου

ΜΙΑ ΠΟΛΥ σημαντική διοργάνωση ξεκινά στα γήπεδα της Αργεντινής, το Κόπα Αμέρικα. Και είναι σημαντική για πολλούς λόγους. Καταρχήν, συμμετέχουν τρεις εθνικές ομάδες που έχουν κατακτήσει 9 φορές το Παγκόσμιο Κύπελλο (εξ ου και ο τίτλος του εξωφύλλου): 5 η Βραζιλία, 2 η Αργεντινή, 2 η Ουρουγουάη. Δεύτερον, υπάρχουν πάρα πολλοί ποδοσφαιριστές που κοσμούν με την παρουσία τους τη διοργάνωση. Από Μέσι, μέχρι Φορλάν, Καβάνι, Πάτο, Νεϊμάρ και Αλέξις Σάντσες, παίκτες που προέρχονται από εκπληκτική σεζόν και περιμένουμε από αυτούς να μας αποζημιώσουν και πάλι. Τρίτον, συνήθως στα Κόπα Αμέρικα το θέαμα είναι υψηλού επιπέδου και οι σκληρές μονομαχίες (και το ξύλο σε πολλές περιπτώσεις…) δεν λείπουν ποτέ. Τέταρτον, μπορούμε να παρακολουθήσουμε τα ματς, καθώς πολλά από αυτά έχουν προσαρμοστεί στα ευρωπαϊκά δεδομένα και οι ώρες δεν είναι απαγορευτικές…

ΣΤΗΝ ΚΙΝG BET της Παρασκευής, θα μάθετε όλα όσα σας ενδιαφέρουν πριν αποφασίσετε να δείτε και να ποντάρετε στους αγώνες. Θα βρείτε όλα τα μυστικά των 12 ομάδων, ποια πονταρίσματα αξίζουν, πλήρη παρουσίαση των δυνατών και αδύνατων σημείων κάθε Εθνικής, το πανόραμα και τα γήπεδα που θα γίνουν τα ματς, τη στατιστική αναδρομή των τριών προηγούμενων διοργανώσεων που συμπεριλήφθηκαν στα κουπόνια του ΟΠΑΠ και έναν ιστορικό οδηγό, με την υπογραφή του Σταύρου Κολίλα, που ξεκινά από το 1916 και καταλήγει στο 2007, για όλα δηλαδή τα Κόπα Αμέρικα που έχουν διεξαχθεί.

ΕΚΤΟΣ από το Κόπα Αμέρικα, που θα μας κρατήσει συντροφιά μέχρι τις 24 Ιουλίου, στο κουπόνι υπάρχει και πολλή δράση από τη Σκανδιναβία (φουλ πρόγραμμα σε Σουηδία, Νορβηγία, Φινλανδία), πλήρη αγωνιστική σε Ιρλανδία, Ιαπωνία, Αμερική, Β’ Βραζιλίας και ένα εξ αναβολής παιχνίδι από την Α’ Βραζιλίας. Επίσης, μπορείτε να ενημερωθείτε για μπάσκετ, για όλα τα παιχνίδια του ΟΠΑΠ, τις κυνοδρομίες και τις ιπποδρομίες.

Καλή μελέτη και καλή επιτυχία στις επιλογές σας!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις