KING ΒΕΤ Παρασκευής 24 Ιουνίου

Η KINGBET επέλεξε στο σημερινό φύλλο να διαφοροποιηθεί από τα υπόλοιπα στοιχηματικά έντυπα, προβάλλοντας στο εξώφυλλο το γεγονός των ημερών. Γιατί, για να ασχοληθεί κάποιος σοβαρά με το στοίχημα, θα πρέπει το ποδόσφαιρο ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΟ, όλοι οι αγώνες να κρίνονται εντός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου και όχι σε συνομιλίες διαπλεκόμενων μεγαλοπαραγόντων, που ξέρουν από πριν πόσο θα λήξει ένα ματς, πότε θα μπουν τα γκολ και… ποια ομάδα θα πάρει τη σέντρα. Το ποδόσφαιρο και το στοίχημα πλήττονται αυτές τις μέρες, αλλά ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ. Να μη χαθεί κι αυτή, όπως τόσες άλλες στο παρελθόν. «ΞΕΒΡΟΜΙΣΤΕ ΤΟ», γράφει ο βασικός τίτλος της εφημερίδας και αποτελεί μια παραίνεση – παρότρυνση προς τις αρμόδιες Αρχές να καθαρίσει επιτέλους ο χώρος.


Στο ίδιο ύφος κινούνται και αρκετά άρθρα. Στη σελίδα 2 μπορείτε να διαβάσετε τη θέση της KINGBET για το θέμα, ο Billaras (σελ. 13) απαιτεί «να πληρώσουν όλοι οι εμπλεκόμενοι με τα στημένα», ενώ ο Γιώργος Γεωργίου (σελ. 55) ζητεί «η Δικαιοσύνη να φτάσει ως το τέλος».

ΥΠΑΡΧΕΙ, όμως, και πολύ στοίχημα στο σημερινό φύλλο. Με τον τελικό του Γκολντ Καπ στην Πασαντίνα ανάμεσα στις ΗΠΑ και το Μεξικό, σε ένα ματς που ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος δίνει προβάδισμα στην ομάδα του Ντε Λα Τόρε, σε εξαιρετική μάλιστα απόδοση. Τελικό έχουμε και στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U21, μεταξύ της Ισπανίας και της Ελβετίας, ενώ σε πλήρη δράση συνεχίζονται τα σκανδιναβικά πρωταθλήματα, η Ιρλανδία, η Αμερική, η Βραζιλία και η Ιαπωνία. Ωστόσο, το κορυφαίο ίσως ματς του κουπονιού είναι η αναμέτρηση της Ρίβερ Πλέιτ με την Μπελγράνο, στην προσπάθεια των «εκατομμυριούχων» να αποφύγουν τον υποβιβασμό στη Β’ κατηγορία της Αργεντινής. Ο Βαγγέλης Λυκάκης γράφει για την επίθεση που δέχτηκαν οι παίκτες της Ρίβερ από οπαδούς τους στο πρώτο μπαράζ και μεταφέρει το εκρηκτικό κλίμα στις τάξεις της ομάδας.

ΜΠΟΡΕΙΤΕ, επίσης, να βρείτε τα προγράμματα της σεζόν 2011-12 σε τρία μεγάλα πρωταθλήματα (Α’ Γερμανίας, Α’ Γαλλίας, Ολλανδία), αναλύσεις και προτάσεις για το Ευρωμπάσκετ γυναικών από τον Γιάννη Ψαράκη, για τις κυνοδρομίες, τις ιπποδρομίες, το ΚΙΝΟ και όλα τα παιχνίδια του ΟΠΑΠ.

Καλή ανάγνωση και καλή επιτυχία στις επιλογές σας.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις