KING ΒΕΤ Παρασκευής 17 Ιουνίου

ΟΠΩΣ ακριβώς το περιγράφει ο Βαγγέλης Λυκάκης στη σελίδα 35: «Μακελειό στο Κίλμες». Κι αν διαβάσετε αναλυτικά το κείμενο θα διαπιστώσετε τι έχει να συμβεί στην τελευταία αγωνιστική του Κλαουσούρα, εκεί όπου το ένα αποτέλεσμα μπορεί να επηρεάσει άλλα πέντε και 6 ομάδες βρίσκονται στην… πρίζα τα τελευταία 24ωρα. Η Αργεντινή λοιπόν κλέβει την παράσταση στο κουπόνι του τετραημέρου και αναμένεται να παιχτούν πολλά πακέτα στο live betting. Γι’ αυτό, πριν αποφασίσετε να ποντάρετε, μελετήστε προσεκτικά τα σενάρια ώστε να έχετε ξεκάθαρη εικόνα.

ΕΚΤΟΣ από Αργεντινή, συνεχίζονται κανονικά τα πρωταθλήματα σε Σκανδιναβία, Βραζιλία, Αμερική και Ιαπωνία, ενώ το Gold Cup έχει φτάσει στα προημιτελικά. Ενα εξαιρετικά ενδιαφέρον θέμα μπορείτε να διαβάσετε στο DNA (σελ. 12) από τον Κοσμά Παπαϊωάννου, όπου θα βρείτε όλα τα στατιστικά των προηγούμενων διοργανώσεων, αλλά και τη στοιχηματική εξέλιξη της φετινής διοργάνωσης.

Τρίτη και τελευταία αγωνιστική στη φάση των ομίλων του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Under 21 και η πρόκριση θα παιχτεί στο φινάλε, καθώς όλες οι ομάδες διεκδικούν την είσοδό τους στην τετράδα. Σπουδαίο ματς έχουμε και στον τελικό των μπαράζ της Β’ Ισπανίας, όπου Ελτσε και Γρανάδα παίζουν τα ρέστα τους για την άνοδο. Χαρακτηριστικό, μάλιστα, είναι ότι και τα τρία (δύο στο πρωτάθλημα και ένα προχτές) μεταξύ τους παιχνίδια τη φετινή σεζόν έληξαν ισόπαλα, κάτι που δείχνει ότι η άνοδος θα κριθεί στις λεπτομέρειες…

ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ, για πρώτη φορά συναντάμε αγώνες του ασθενούς φύλου. Ο ΟΠΑΠ συμπεριέλαβε στα κουπόνια του το Ευρωμπάσκετ γυναικών που ξεκινά αύριο στην Πολωνία, με τη συμμετοχή και της Εθνικής μας, που στοχεύει καταρχήν να περάσει στην επόμενη φάση και μετά ό,τι προκύψει.

Τέλος, στο σημερινό φύλλο θα βρείτε τα πάντα για τις κυνοδρομίες, τις ιπποδρομίες, το ΠΡΟ-ΠΟ και όλα τα παιχνίδια του ΟΠΑΠ!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις